Puck Moonen verklapt avontuurtje F1-coureur met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Puck Moonen beleefde in Zandvoort een heel erg spannend avontuurtje met een F1-coureur en daar is nu deze foto van gemaakt. 

Puck Moonen zit normaliter alleen maar achter het stuur van haar fiets, maar mocht voor de verandering in een ander voertuig gaan zitten. Ze werd namelijk door Williams Racing uitgenodigd op Zandvoort om daar in de wagen van Alex Albon plaats te nemen. Dat vond Puck natuurlijk een hele eer. Je zou het niet zeggen, maar de knappe wielrenster is een groot fan van de Formule 1. En dus vond ze het helemaal te gek om rond te mogen lopen op Zandvoort en mee te doen aan dit soort acties. Op de foto kan je goed zien hoe erg Puck het naar haar zin had. Ze voelde zich helemaal thuis. Misschien maar eens tijd om een carrière switch te overwegen.

Lees ook: Foto: Puck Moonen verbaast volgers met strak topje
Puck is de mooiste persoon die in een F1-wagen heeft gezeten

Het mag duidelijk zijn dat Puck Moonen het mooiste schepsel is dat ooit in een Formule 1 auto heeft gezeten. Alle coureur zijn natuurlijk stoere mannen. Nu zal er vast ooit wel een model in een van de auto’s hebben plaatsgenomen, maar die halen natuurlijk niet het niveau van Puck. Je ziet het al meteen als je naar de foto’s kijkt. Puck ziet er beeldschoon uit achter het stuur van  Alex zijn wagen. Als Alex een keer geen zin heeft dan kan hij best Puck een keertje voor hem laten rijden. Dat zal vast goed gaan. Puck die zou daar waarschijnlijk meteen ja op zeggen. Die houdt wel van een spannend avontuur.
Puck deelt veel beelden van achter de schermen bij Zandvoort

Puck voelt zich als een kind in een snoepwinkel op Zandvoort en kan zich maar moeilijk inhouden. Ze maakt dan ook overal foto’s van om het mooie moment vast te leggen. Zo heeft Puck een hele collectie aan foto’s gemaakt om later terug te kunnen kijken. Puck vond het zo mooi om op Zandvoort een kijkje achter de schermen te krijgen. Maar Puck mocht natuurlijk niet alleen maar zitten en een beetje ontspannen. De prachtige wielrenster werd halverwege nog wel even aan het werk gezet. Maar dat vond ze helemaal niet erg, want wat ze moest doen was geweldig.
Puck Moonen doet rondje op Zandvoort

Ook Puck Moonen mocht een rondje rijden op Zandvoort. Alleen dat mocht ze niet doen in een van de auto’s die er stonden, maar op haar eigen vertrouwde fiets. Nu vond Puck dat helemaal niet erg, want het was hoe dan ook een geweldige uitdaging. Puck vond het een ervaring om nooit meer te vergeten. Als ze bij Williams Racing haar ooit nog een keer kunnen gebruiken, dan is Puck zeker van de partij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.