Puck Moonen spuit fiets onder op ondeugende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een ondeugende meid. Als ze niet bezig is met trainen, dan neemt ze wel een spannende nieuwe foto waar haar volgers van smullen.

Wielrenster Puck Moonen lijkt altijd een hele serieuze meid, maar eigenlijk is ze een super ondeugende dame. Ze houdt er van om spannende foto’s te nemen voor haar volgers. En die foto’s zijn altijd enorm spontaan en een beetje fout, maar Puck staat er altijd prachtig op. Het is een van de vele verborgen talenten van de knappe sporter. Puck weet precies hoe ze zichzelf het meest verleidelijk moet presenteren en pakt dan ook elke gelegenheid aan om dit te laten zien. Op haar nieuwste foto weet Puck Moonen van iets heel gewoons, een bijzonder verleidelijke gebeurtenis te maken. En dat is een genot om naar te kijken.

Lees ook: Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

Puck Moonen speelt met lange slang

Op haar nieuwste foto is Puck bezig met het schoonmaken van haar eigen fiets. Na al die wedstrijden en training is het ook logisch dat haar fiets een beetje vies is geworden. Maar Puck is de moeilijkste niet en besluit om zelf even haar fiets schoon te . Met haar grote tuinslang in de hand staat ze voorover gebogen in haar tuin. Daar weet Puck wel raad met haar slang. En na een goede spuit sessie is Puck haar fiets weer zo goed als nieuw. Of Puck zich bewust is van haar sensuele acties is niet bekend. Misschien weet ze wel per ongeluk heel verleidelijk over te komen. Maar Puck weet met haar foto’s iedereen te betoveren.
Puck speelt lekker in de modder

Hoe krijgt Puck het voor elkaar om haar fiets zo vies te krijgen? Nou, Puck speelt er namelijk mee in de modder. En dat levert een flinke klierboel op. Door de drassige bospaadjes fietst Puck in haar strakke wielrensterspakje voorbij. Met volle snelheid gaat ze door de plasjes en modderpaadjes. En zo krijgt ze haar fiets, en zichzelf natuurlijk, helemaal vies. En Puck kan dan niet anders dan haar fiets even af spoelen. Daarvoor heeft ze natuurlijk zichzelf even helemaal schoongespoeld, maar daar heeft Puck helaas geen foto van gedeeld.
Puck is de mooiste wielrenster

Met een schone fiets en een hoop training achter de rug is Puck dan ook helemaal klaar om al haar wedstrijden te winnen. Puck is waarschijnlijk de beste wielrenster van Nederland en weet de concurrentie zonder moeite kilometers achter zich te laten. Puck is daarbij ook een van de knapste sporters van Nederland. Dus is het voor iedereen leuk als ze weer in volle glorie op het podium mag staan. Dan kan iedereen haar goed aanschouwen. Met Puck Moonen is de wielrennerswereld een stuk interessanter om te volgen. Als mooiste wielrenster maakt Puck de sport gelijk een stuk populairder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!