Puck Moonen maakt video in de natuur met harde stang tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Onze prachtige sportvrouw Puck Moonen laat ons eens even goed zien wat er tussen haar zit terwijl ze alleen in de natuur is!

De prachtige Puck Moonen houdt ervan om in de natuur te zijn en gaat ook vaak met haar wielrenfiets op pad naar een park of groot bos. Dat heeft ze recent weer zo gedaan, want we kunnen zien dat de brunette weer ergens in de natuur te vinden is. Maar ze heeft haar alles wel erg wijd staan!

Puck Moonen heeft alles wijd staan

Onze mooie wielrenster Puck Moonen heeft weer een groot avontuur beleefd in de natuur! Ze deelt daar dan ook een video van met al haar volgers. In de video kunnen we zien hoe blij Puck wel niet is dat ze buiten is. Ze geniet overduidelijk van alle frisse lucht daar. Maar we kunnen ook zien dat de brunette echt niet wijder kan zitten! Dat doet ze natuurlijk omdat ze op haar fiets zit waar een stang zit waardoor ze goed uit elkaar moet zitten. Wel kunnen we zo de wielrenster prachtig bekijken!

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Puck Moonen deelt veel foto's samen met Callan O'Keeffe

Puck Moonen deelt veel foto’s samen met Callan O’Keeffe

Onze Puck Moonen heeft een relatie met Callan O’Keeffe. De twee hebben ook vele foto’s met elkaar gemaakt en Puck heeft toch besloten om een grote reeks aan foto’s van de twee te delen! Dat vind iedereen natuurlijk hartstikke leuk, zo zie je een kijk in het privéleven van de sportvrouw wanneer ze samen is met haar vriend Callan. Ze heeft de reeks gedeeld omdat hij jarig is. Een perfect moment ook om te laten zien hoeveel je om iemand geeft. En deze foto’s zijn echt het bewijs dat de twee een perfecte match zijn! Er staan grappige maar ook wel wat bepaalde foto’s tussen!

Klik daarom ook eventjes hier als je de hele reeks aan foto’s wilt bekijken!

Puck Moonen deelt veel foto's samen met Callan O'Keeffe

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram en Tiktok

Wil je nou nog meer zien van Puck Moonen? Dan moet je even naar haar Instagrampagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer beelden van Puck. Bijvoorbeeld wanneer ze een wedstrijd heeft gewonnen en eens in de zoveel tijd maakt ze leuke kijkjes van haar vakanties. Het is het zeker waard om snel een kijkje te nemen! Maar onze Puck heeft ook een Tiktok account! Daar plaatst onze brunette exclusieve beelden die weer niet te zien zijn op haar Instagramkanaal, het is het dus ook zeker waard om daar een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!