Puck Moonen maakt buurman blij met -show in achtertuin (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen draagt bijna geen kleding terwijl ze in de achtertuin staat. Daar zal de buurman blij mee zijn!

De beeldschone Puck Moonen heeft zichzelf helemaal laten zien in de recente post die ze heeft geplaatst op haar Instagrampagina. In de post laat ze aan iedereen weten dat ze bezig is met een DIY-project, terwijl ze een podcast aan het beluisteren is. Maar Puck heeft wel een heel erg leuke kledingkeuze gemaakt en fans van de brunette zijn blij dat Puck dit soort beelden deelt op haar account!

Puck Moonen laat zichzelf helemaal zien

Wielrenster Puck Moonen weet van al haar fans de aandacht te krijgen door de recente foto’s die ze online heeft gezet. Ze draagt namelijk een rood topje en een bijpassend rood broekje die overduidelijk bedoeld zijn om in te zwemmen. Doordat ze zo weinig kleding aan heeft, kan je alle vormen van Puck helemaal bewonderen. Puck heeft in het bericht laten weten dat ze bezig is met schilderen.

De wielrenster krijgt ook nog veel reacties van fans die helemaal aan het watertanden zijn door de foto’s van Pien. En dat is zeker niet gek, want hoe vaak kan je Puck nu zo zien staan? Volgens haar volgers niet genoeg! Maar die zijn wel blij dat ze eens in de zoveel tijd dit soort foto’s mogen bekijken. Wil je zelf ook de foto’s bekijken? Klik dan hier!

Puck Moonen

Meer zien van Puck Moonen?

Wil je nou nog meer zien van wielrenster Puck Moonen? Dan moet je even naar haar Instagrampagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer plaatjes van Puck. Bijvoorbeeld wanneer ze een wedstrijd heeft gewonnen, over haar privé leven en eens in de zoveel tijd maakt ze foto’s en video’s van haar vakanties. Het is het hoe dan ook zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!