Puck Moonen laat nieuwste hype zien op gevaarlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen blijkt meer een waaghals te zijn dan gedacht. Ze gaat op deze foto helemaal mee in een nieuwe bijzondere hype. 

De laatste wieler-hyper is het ‘gravel wielrennen’, oftewel het crossen over gevaarlijke kiezelpaden met maximaal gevaar om op je muil te gaan. Alleen de allerbeste wielrenners durven dit te proberen. En aangezien Puck Moonen misschien wel de beste vrouwelijke wielrenner is die Nederland heeft, durft ze die kiezelpaadjes gewoon aan. Op haar trouwe fiets schiet ze over de gevaarlijke paden. En natuurlijk ziet Puck er nog steeds hartstikke goed uit tijdens haar gevaarlijke avonturen.

Lees ook: Puck Moonen spuit fiets onder op ondeugende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck bereidt zich voor op gevaarlijke tocht

Er is verder een goede reden waarom Puck over deze gevaarlijke paden fietst. Ze heeft zich namelijk opgegeven voor een zogeheten gravelwedstrijd, waarbij alle paadjes waar de wielrenners over heen moeten er zo uitzien. Haar gevaarlijke tocht dient dus zowaar een doel. Puck zet alles op alles om straks als overwinnaar uit de bus te komen. Over de gevaarlijkste paadjes gaat ze hard met haar fiets naar beneden. Hopelijk levert het Puck weer de winst op, want dat is uiteindelijk waar Puck het natuurlijk voor doet.

Puck is een waaghals

Toch probeert Puck het zichzelf nog net even ietsje spannender te maken. Zo kijkt ze zonder pardon achterom tijdens het rijden om een mooie foto te kunnen maken. Ook houdt ze slechts één hand aan het stuur. Dat maakt het fietsen toch een klein stukje gevaarlijker dan gepland. Als Puck valt is het einde oefening, dan kan ze niet meedoen aan de race. Het is dus eigenlijk een beetje onverantwoordelijk om zo gevaarlijk te stunten op haar fiets. Toch helpt het Puck wel. De adrenaline die ze opbouwt tijdens haar trainingen op deze manier maakt haar enthousiast voor de race. Ze zit de komende weken na elke rit vol energie die ze straks allemaal in de race kan stoppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck gaat off-road tijdens haar training

Op gravelpaadjes rijden is niet het enige spannende wat Puck tijdens haar trainingen doet. Zo vindt ze het ook enorm spannend om off-road te gaan. Tussen de bomen door gaat ze met hoge snelheden door het bos. Puck schiet met haar fiets over zanderige paden en tussen omgevallen bomen. Waaghals Puck houdt ervan om zich op paden te begeven waar de meeste mensen normaal niet zouden fietsen. Daarmee is Puck een van de meest avontuurlijke wielrenners van Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen is nog steeds de knapste wielrenner

Ondanks haar vele trainingen weet Puck nog steeds heel goed voor zichzelf te zorgen. Een tijd geleden kreeg ze de titel van mooiste sporter mee en die draagt ze nog steeds met eer. Puck probeert er ondanks haar stoere bestaan op de fiets nog steeds altijd knap uit te zien. Ze is dan ook een van de meest aantrekkelijke en verleidelijke sporters die Nederland rijk is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!