Puck Moonen kan knap kunstje met haar favoriete potloden (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen heeft haar kunsten laten zien en dat gaat de meeste van haar fans niet in de koude kleren zitten. De mooie dame laat zien wat ze in huis heeft. 

De beeldschone wielrenster Puck Moonen is inmiddels wel een social media-ster. Ze heeft ontzettend veel aandacht online. En met die aandacht laat ze gelijk een hele andere kant van zichzelf zien. Naast haar sportieve prestaties blijkt ze ook een kunstenaar te zijn. En dat allemaal met haar favoriete potloden! In een recente post op social media deelde ze haar voortgang op een kunstproject dat ze sinds 2019 voor haar moeder maakt. Het resultaat? Een adembenemende tekening!

De koningin van het niet afmaken van projecten

Puck gaf eerlijk toe dat het afmaken van projecten niet haar sterkste kant is, maar nu ze bijna klaar is met dit bijzondere cadeau, voelt ze hoe leuk het is om iets tot een goed einde te brengen. “Finishing up my mum’s 2019 birthday gift” schreef ze op Instagram, gevolgd door “Close to done now and realizing that finishing something is actually pretty nice and I should probably do it more often”. Puck’s tekening is een kunstwerk. De gedetailleerde lijnen en prachtige schaduwen getuigen van een groot talent. Het is duidelijk dat ze haar creativiteit niet alleen op de fiets, maar ook op papier kwijt kan.

Een hartverwarmend gebaar voor haar moeder

Dat het cadeau iets later komt dan gepland, mag de pret niet drukken. Puck’s moeder kan uitkijken naar een prachtig en persoonlijk cadeau dat met liefde en zorg is gemaakt. Wat is er mooier dan een kunstwerk van je eigen dochter, zeker als het zo’n meesterwerk is. De moeder van Puck zal ongetwijfeld het lieve gebaar van haar dochter leuk vinden.

Meer zien van Puck Moonen, bekijk dan haar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van de lieve kant van Puck Moonen, of gewoon haar mooie foto’s wil bekijken, dan is Instagram de plek voor jou. Daar plaatst Puck allemaal mooie plaatjes voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...