Puck Moonen geniet stiekem van enorme koker tijdens fietstochtje in strak pakje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wielrenster Puck Moonen heeft een aangename verassing voor iedereen. Ze laat precies zien waarvan ze stiekem geniet tijdens een fietstocht! 

Puck Moonen is een van de mooiste wielrensters van Nederland en nu heeft ze goed laten zien waarom! Haar vormen kan je perfect bekijken in de recente video die ze heeft geplaatst. Ook laat ze iedereen meekijken wanneer ze stiekem van een grote buis geniet tijdens een van haar fietstochten.

Wielrenster Puck Moonen geniet van grote koker in pakje

Puck Moonen heeft iedereen goed verrast! Wie had ooit gedacht dat ze dit zou doen tijdens een fietstochtje? Ze is in de video namelijk te zien in een fietspakje waardoor haar vormen hartstikke goed te zien zijn. Vooral de grote achterkant van Puck valt erg goed op! Maar dan zien we opeens dat er wordt ingezoomd op een grote koker waar Puck van aan het genieten is. Het gaat gelukkig maar om een busje Pringles! De prachtige brunette heeft blijkbaar een zwakte voor de chips en neemt ze zelfs mee tijdens haar tocht. Het ziet er wel naar uit dat ze er veel van aan het genieten is! Gelukkig heeft ze ook een ander vak onder de fiets waar ze ook haar bidon heeft zitten met water, dat is toch wel goed van Puck.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Puck Moonen

De reacties over Puck Moonen met de buis chips

Puck Moonen heeft op dit bericht vele leuke reacties gekregen en dat is ook wel te begrijpen, want dit soort beelden zie je niet vaak verschijnen! We hebben de beste reacties eruit gehaald om even van te kunnen genieten. “Het feit dat dit mogelijk is, is een van mijn grootste motivaties om te gaan fietsen!”, “Aha, de volgende keer een hobbel in één stap en de chips vliegen weg!”, “Pringles als brandstof of niets” en “Dus een mooie dame die van fietsen en Pringles houdt… Waar kan ik zo’n dame vinden?” Het is overduidelijk dat het een leuk idee is van Puck. Hopelijk heeft ze onderweg geen chips verloren!

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van onze wielrenster Puck Moonen? Dan moet je even naar haar Instagrampagina gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer foto’s en video’s van Puck. Bijvoorbeeld wanneer ze een wedstrijd heeft gewonnen, over haar leven en eens in de zoveel tijd maakt ze leuke kiekjes van haar vakanties. Het is het hoe dan ook zeker waard om snel een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!