Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder doet! 

Wielrenster Puck Moonen heeft een leuke video gedeeld op haar TikTok- en Instagrampagina. De wielrenster is alleen in haar tuin en wordt hier stiekem vastgelegd op een heel grappig moment. Aan de reacties onder de video te zien vinden haar volgers het grappig en dat is het ook. Puck is namelijk haar fiets aan het schoonmaken met een tuinslang. Deze doet ze tussen haar twee mooie vormen, terwijl ze rondjes maakt. Zo lijkt ze net een jongen die zijn behoefte aan het doen is!

Wil jij de video zelf ook bekijken? Klik dan snel hier. 

Puck Moonen

Volgers Puck Moonen lachen zich kapot om video

De volgers van Puck Moonen vinden de video in ieder geval erg grappig. Er worden massaal met leuke emoji’s gereageerd onder haar video, zowel op TikTok als op Instagram. Naast dat haar volgers het erg grappig vinden, vinden ze ook de techniek van Puck erg goed. Zo reageert iemand het volgende: ”Goede controle in de juiste richting. Je zou een aantal jongens nog kunnen leren hoe ze zo recht moeten richten.”

Meer zien van Puck Moonen doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer van dit soort leuke beelden van de wielrenster Puck Moonen zien? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! . Puck weet precies hoe ze zichzelf zo goed mogelijk op beeld moeten zetten en haar volgers moet overtuigen. Dit lukt haar ook erg goed, want Puck krijgt veel complimenten. Dat is ook niet zo gek, want Puck ziet er erg goed uit. Ze deelt ook veel foto’s van zichzelf in haar outfits die ze draagt met wielrennen. Ook hier genieten haar fans van. Daarnaast geeft Puck je ook regelmatig een kijkje in haar leven. Het is dus zeker de moeite waard om even rustig een kijkje te nemen op haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...