Presentatrice Airen Mylene laat zich van kant zien in (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Presentatrice Airen Mylene durft zichzelf nu helemaal te laten zien aan iedereen in strakke ! 

Onze presentatrice Airen Mylene is samen met haar familie op vakantie en heeft de leukste foto’s daarvoor uitgekozen en geplaatst op haar Instagramkanaal. Daarbij zien we een foto waarin de presentatrice Airen zichzelf van een compleet andere kant laat zien in strakke !

Airen Mylene neemt risico in strakke

Laatst zijn er foto’s gedeeld waarin Airen Mylene een strak gouden badpak aanheeft. Daardoor kunnen alle volgers van de presentatrice de prachtige vormen die ze heeft goed bekijken! Het is dan wel super leuk dat ze dit soort foto’s deelt, want volgens alle volgers van Airen doet ze dat niet genoeg! Iedereen is daardoor enorm blij met die kiekjes in haar leven. Zo kunnen ze Airen even goed bewonderen en dat laten ze dan ook zeker weten met de reacties die ze plaatsen! Zoals: ”Je ziet er geweldig uit en geniet er maar lekker van het is je gegund moppie schoonheid!”, ”Wat een lekkerding en kijk eens naar dat …”, ”Wauw, het badpak staat je heel mooi!” en nog meerdere reacties van mensen die reageren met hartjes. Airen is dus zeker populair wanneer ze van dat soort foto’s plaatst!

Bekijk zelf hieronder de foto van Airen Mylene!

Airen Mylene in strak badpak

De carrière van Airen Mylene

Airen Mylene heeft al veel programma’s gepresenteerd. Ze is al te zien geweest in Shownieuws, Huizenjacht, Lachen om home-video’s en Hart van Nederland. Behalve programma’s presenteren, is Airen ook wel eens te gast bij Radio-538. Daar heeft ze altijd wel leuke feitjes of weetjes om met iedereen te delen. Airen heeft in ieder geval zonder twijfel veel afwisselende taken die ze graag uitvoert.

Meer zien Airen Mylene?

Wil jij meer zien van Airen Mylene? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagramkanaal. Daar deelt Airen vele beelden van haar leven. Zoals de vakanties waar ze heen gaat, of andere leuke momenten die ze meemaakt. Ook geeft ze updates over haar carrière en is ze natuurlijk te zien als presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!