Prachtige Julia van Reyendam (25) is de allermooiste radio-DJ van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Julia van Reyendam is een van de meest geliefde radio dj’s van het land, maar toch staat ze niet vaak in de schijnwerpers. 

De blondine weet wel hoe ze leuke radio moet maken. Dat merk je eigenlijk wel aan elke uitzending die ze doet. Julia van Reyendam is misschien niet en naam die je vaak voorbij hoort komen, maar als je wel eens in de auto zit, dan heb je haar mooie stem ongetwijfeld als een keer voorbij horen komen. Ze is niet alleen een ontzettend leuke dame om te zien, maar ze is ook nog eens genomineerd voor een Marconi award. Deze dame heeft dus echt wel wat in huis. Maar waar ze mensen nu het meeste mee verbaasd, zijn haar mooie foto’s. Die zijn allemaal, stuk voor stuk, een schot in de roos.

Wanneer kan je genieten van Julia van Reyendam?

Julia van Reyendam heeft haar eigen show op Radio 538 en daar vermaakt ze de luisteraars echt top. Iederen zaterdag en zondag ochtend, van 7 tot 9, kan je genieten van deze mooie blondine. Daarnaast is de zondagavond ook van haar. Van 6 tot 9 komt de zoete klank van Julia haar stem door je speakers. Als je dan echt geen genoeg kan krijgen van Julia, dan moet je even naar het YouTube kanaal van Radio 538 gaan. Daar heeft ze namelijk een aantal eigen shows die ze presenteert. En die zijn, vooral vanwege het mooie uiterlijk van Julie, ontzettend leuk om te zien.

Waarom vindt Julia van Reyendam radio zo leuk?

Sinds ze klein was, is Julia al fan van Radio 538. Het was altijd haar grote droom om later op de radiozender te horen te zijn. Nu, vele jaren laten, mag ze zelf aan de slag voor Radio 538. Een bezoek aan de Frank en Vrijdag Show liet haar passie voor radio pas echt aanwakkeren. Toen was ze nog maar een klein meisje en moest ze even wachten tot ze groot was. Maar ze heeft haar jeugddroom uit laten komen en maakt nu elke week de leukste radio shows voor Radio 538. Ze is echt een aanwinst voor de zender.

Heeft Julia van Reyendam een vriend?

De  blondine is op social media veel te zien met een man aan haar zijde. Het lijkt er op dat ze dus bezet is. Dat is jammer voor de mannen van Nederland, maar die hoeven gelukkig niet teleurgesteld te zijn. Julia plaatst nog regelmatig de leukste foto’s voor haar volgers om van te genieten. Hoewel je dus niet Julia zelf aan je arm hebt, kan je wel haar mooie foto’s bekijken. En die zijn natuurlijk ook gewoon erg mooi om te zien.

Julia van Reyendam betovert fans met mooie kiekjes

Als Julia ergens goed in is, dan is het wel het maken van mooie foto’s. Dat merk je ook aan haar kiekjes online. Elke foto die Julia plaatst is eigenlijk meteen een schot in de roos. De mooie blondine heeft een flink aantal leuke foto’s beschikbaar voor haar fans. Die hoeven voorlopig niet bang te zijn dat ze niks moois te zien krijgen.

Meer leuke foto’s van Julia van Reyendam vind je op Instagram

Wil je nou nog meer mooie foto’s van Julia zien? Dan moet je even naar Instagram toe. Daar plaatst ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.