Prachtige Amber Brantsen van Viaplay trekt alvast F1-kijkers met intieme video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat de kritische kijker ook roept: Amber Brantsen is altijd vrolijk als de Formule 1 in de buurt is! De brunette gaat de komende tijd héél vaak in beeld komen, en daar is ze zeer enthousiast over…

Na een heerlijke vakantie staat de Formule 1 weer voor de deur. Het seizoen zal hervat worden met de Grote Prijs van België op het circuit van Spa-Francorchamps. Een week later is het de beurt aan ons kikkerlandje om de beste coureurs ter wereld te ontvangen op het circuit van Zandvoort. Natuurlijk zijn we als Nederlanders ontzettend trots dat we opnieuw een GP mogen organiseren.

Amber Brantsen kan niet wachten tot de F1 begint

Sinds dit seizoen is de Formule 1 live te zien bij Viaplay. De nieuwe sportzender heeft een vrijwel volledig compleet ander team dan Ziggo Sport. Eén van de absolute toppers van Viaplay is toch wel Amber Brantsen. De presentatrice is één van de weinige positieve resultaten van de overstap vanaf Ziggo. Amber genoot de afgelopen tijd net als de coureurs van een welverdiende vakantie, maar die is nu weer voorbij. Viaplay komt namelijk met een speciale Formule 1 10-daagse om te vieren dat de GP van Zandvoort eraan komt. Amber heeft er zin in, blijkt uit dit filmpje dat ze deelt ze op Instagram.

Viaplay Formule 1 10-daagse voor Zandvoort

Er is nog nooit zolang voorbeschouwd op de Formule 1 van Zandvoort als Viaplay nu van plan is. Nog voor de Grand Prix van Spa gereden is, zijn ze in de studio al bezig met de race in Nederland. Zandvoort zal weer oranje kleuren voor de jaarlijkse wedstrijd en Viaplay zal alle ontwikkelingen vanaf het begin volgen. Vanaf 26 augustus tot aan de wedstrijddag, 4 september, is er elke dag tijd gemaakt voor de F1. Doordeweeks kijk je ’s avonds van 20:30 tot 21:30 naar de dagelijkse talkshow Zandvoort Shakedown. In het weekend is er uiteraard veel meer te zien; op de racedag zijn ze vanaf 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds live. Je hoeft dit jaar dus echt niks te missen van de Formule 1 wedstrijd in Zandvoort!

Amber Brantsen genoot van vakantie op Madeira

Het zit er nu dus op, de vakantie van Amber Brantsen. Maar ze heeft er zeker goed gebruik van gemaakt. Samen met haar man Rachid en dochtertje Taylor bracht ze haar vrije dagen door op het Portugese eiland Madeira. We kennen Amber natuurlijk als een altijd vrolijke presentatrice, maar de bloemen en bergen van het eiland zorgden voor een nog grotere glimlach. Hoewel ze het reizen met een jong kind hard werken noemt, vond ze het ook geweldig om voor het eerst met haar kind op vakantie te gaan. De presentatrice is in ieder geval klaar voor weer een seizoen Formule 1.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.