Prachtige Ajax-keepster Regina van Eijk verovert razendsnel de harten van fans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vrouwen van Ajax kunnen hun geluk niet op. Ze wonnen niet alleen van het ‘grote’ PSG, maar zagen ook hun beeldschone keepster Regina van Eijk landelijk de spotlights pakken!

In de wereld van het voetbal, waar mannen vaak de boventoon voeren, is er een nieuwe ster rijzende die de harten van voetbalfans verovert: Regina van Eijk, de 21-jarige Ajax-keepster. Haar recente topprestatie tegen PSG heeft niet alleen sportieve erkenning opgeleverd, maar ook een golf van bewondering onder voetballiefhebbers. En haar recente verschijning bij Studio Voetbal heeft haar populariteit alleen maar verder doen stijgen.

Regina van Eijk stopt meer dan alleen ballen

Van Eijk, een talentvolle keeper met een indrukwekkende staat van dienst, heeft zich snel opgewerkt binnen Ajax. Haar prestaties op het veld spreken voor zich, maar het is haar persoonlijkheid die echt de aandacht trekt. Dit bleek des te meer tijdens haar recente optreden bij Studio Voetbal, waar ze met een scherpe en gevatte opmerking Rafael van der Vaart, de voormalige Nederlandse internationale ster, voor paal zette. Van der Vaart, bekend om zijn ongezouten meningen, liet zich ontvallen dat het keepen in het vrouwenvoetbal hem het meest irriteerde.

Een opmerking die bij Regina Van Eijk, in het verkeerde keelgat schoot. Alsof ze tussen de palen stond pareerde ze Van der Vaarts kritiek direct met een gevatte opmerking: “Maar jij keek toch nooit vrouwenvoetbal?” Haar opmerking bleek een voltreffer; het aanwezige publiek in de studio direct begon te lachen. Van der Vaart probeerde zich haastig uit de situatie te redden met een toegegeven “1-0” in het voordeel van Regina.

Regina Van Eijk: Scherp en Onverschrokken

Maar Van der Vaart, sportief als hij is, wist ook een compliment uit te delen. “Zij beweegt wel heel erg goed,” gaf hij toe, een erkenning van Regina’s vaardigheden op het veld. Deze interactie toonde niet alleen Regina’s vermogen om snel en scherp te reageren, maar ook haar onwrikbare zelfvertrouwen en gevoel voor humor.

Regina van Eijk Ajax keeper

Regina van Eijk verovert het Veld

De 21-jarige blondine speelt al sinds haar 16e als derde keeper bij de selectie van Ajax, maar haar echte keeperscarrière begon pas toen ze de plaats mocht innemen van de geblesseerde Lize Kop en een heel jaar lang onder de lat mocht staan. Ook de carrière van de beeldschone blondine kent zijn ups en downs; zo moest ze in 2022 ook even pas op de plaats maken toen ze zelf geblesseerd raakte aan haar knie. Inmiddels ligt dat weer ver achter haar en is ze nu weer op het veld te vinden.

Terrasplezier en Zonnestralen voor Regina van Eijk

Een blik op de Instagram van Regina van Eijk onthult meer dan alleen haar sportieve prestaties. Deze aantrekkelijke blondine, die zowel op het veld als daarbuiten haar mannetje staat, laat zien dat ze ook buiten het voetbalveld volop van het leven geniet. Haar Instagram is een kleurrijk mozaïek van sport, ontspanning en plezier. Zo vinden we tussen de actiefoto’s en trainingsmomenten ook snapshots van haar genietend op het terras. In een bijzonder kiekje, genomen tijdens een frisse oktoberdag, zien we de scherpe keepster ontspannen in de laatste warme zonnestralen. Gehuld in een stijlvolle outfit, met een zonnebril op en een drankje in de hand, straalt ze een ongedwongen charme uit. Het is duidelijk dat Regina niet alleen op het voetbalveld haar tegenstanders het hoofd biedt, maar ook in het dagelijks leven volop geniet.

Regina van Eijk Ajax keeper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.