POLL: Wie wordt Holland’s Next Top Model 2019?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste vijf kandidaten strijden aanstaande maandag om de begeerde titel van Hollands Next Top Model 2019. Wie o wie gaat het worden?

Silke: van suf naar

Vanaf het begin was het al onzeker hoe ver deze dame het zou gaan schoppen. Week na week kreeg ze van Anna Nooshin en Kim Feenstra te horen dat ze niet ‘’ genoeg was. Suffe Silke moest meer haar best doen anders kon ze die plek in de finale wel vergeten!

Kennelijk heeft dat iets teweeggebracht in de hersenpan van Suffe Silke, want vanaf dat moment werden we getuigen van een heus transformatieproces. Net zoals Charmeleon naar Charizard evolueert, namen we afscheid van Suffe Silke en kregen daar Silke voor terug.

Sindsdien worden haar foto’s niet alleen pikanter, haar hele uitstraling is veranderd en deze dame zou daarom zomaar eens een goede kandidaat kunnen voor winnaar van het programma.

Meisjes met rooie haren…

Ook redhead Lenny heeft de finale bereikt. Deze jongedame uit Sommelsdijk staat bekend om haar rode lokken, geweldige lippen en flapoortjes. Je zou bijna zeggen dat ‘Meisjes met Rode Haren’ over haar geschreven is.

Net zoals bij Silke, heeft ook Lenny afgelopen seizoen in HNTM een transformatie ondergaan. Ze evolueerde van Langharige Lenny naar Kortpittige Lenny. Of dat een stap in de juiste richting was? Tot nu toe wel. Maar of de evolutie nog een stapje verder gaat, dan moet nog blijken.

The boys are back in town

Hoe noem je de mannelijke equivalent van een goeie chick? Kanjer, spetter, hunk, lekker hapje, nekverrekker… De vrouwelijke kijker heeft dit seizoen namelijk meer snoep voor de ogen dan de man.

Maar liefst drie mennekes met epische kaaklijnen zullen naast Silke en Kortpittige Lenny staan. Marco en Jay vertegenwoordigen dit jaar het mannelijke geslacht.

Assumption is the mother of all ups, maar aannemen dat de meerderheid die HNMT kijkt een vrouw is, ligt niet erg veel van de waarheid af zou je zeggen. Zou de kans dan ook groter zijn dat er uiteindelijk een man zal eindigen als winnaar?

PS: Heb je een pollenallergie? Wees niet bang. Hier ga je niet van niezen.

[forminator_poll id=”55055″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!