POLL: Wie wordt Holland’s Next Top Model 2019?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste vijf kandidaten strijden aanstaande maandag om de begeerde titel van Hollands Next Top Model 2019. Wie o wie gaat het worden?

Silke: van suf naar sexy

Vanaf het begin was het al onzeker hoe ver deze dame het zou gaan schoppen. Week na week kreeg ze van Anna Nooshin en Kim Feenstra te horen dat ze niet ‘sexy’ genoeg was. Suffe Silke moest meer haar best doen anders kon ze die plek in de finale wel vergeten!

Kennelijk heeft dat iets teweeggebracht in de hersenpan van Suffe Silke, want vanaf dat moment werden we getuigen van een heus transformatieproces. Net zoals Charmeleon naar Charizard evolueert, namen we afscheid van Suffe Silke en kregen daar Sexy Silke voor terug.

Sindsdien worden haar foto’s niet alleen pikanter, haar hele uitstraling is veranderd en deze dame zou daarom zomaar eens een goede kandidaat kunnen voor winnaar van het programma.

Meisjes met rooie haren…

Ook redhead Lenny heeft de finale bereikt. Deze jongedame uit Sommelsdijk staat bekend om haar rode lokken, geweldige lippen en flapoortjes. Je zou bijna zeggen dat ‘Meisjes met Rode Haren’ over haar geschreven is.

Net zoals bij Silke, heeft ook Lenny afgelopen seizoen in HNTM een transformatie ondergaan. Ze evolueerde van Langharige Lenny naar Kortpittige Lenny. Of dat een stap in de juiste richting was? Tot nu toe wel. Maar of de evolutie nog een stapje verder gaat, dan moet nog blijken.

The boys are back in town

Hoe noem je de mannelijke equivalent van een goeie chick? Kanjer, spetter, hunk, lekker hapje, nekverrekker… De vrouwelijke kijker heeft dit seizoen namelijk meer snoep voor de ogen dan de man.

Maar liefst drie mennekes met epische kaaklijnen zullen naast Sexy Silke en Kortpittige Lenny staan. Marco en Jay vertegenwoordigen dit jaar het mannelijke geslacht.

Assumption is the mother of all f**k ups, maar aannemen dat de meerderheid die HNMT kijkt een vrouw is, ligt niet erg veel van de waarheid af zou je zeggen. Zou de kans dan ook groter zijn dat er uiteindelijk een man zal eindigen als winnaar?

PS: Heb je een pollenallergie? Wees niet bang. Hier ga je niet van niezen.

[forminator_poll id=”55055″]

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten