Poll: jouw favoriete vervelingspartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met een beetje creativiteit heb je in deze tijd zeven dagen weekend. Dat is misschien de eerste twee weken leuk, maar daarna begint de verveling toch op de loer te liggen. Nu zijn er meer dan een aantal perfecte partners in crime om die verveling tegen te gaan. Welke is jouw favoriet?

Mannenzakenforum

Het Mannenzakenforum is ook zonder corona-crisis een EHBV (Eerste Hulp Bij Verveling/Eerste Hulp Bij Vrijgezellenleven). Op het forum vind je verschillende afbeeldingen van publiekstrekkers uit de (inter)nationale televisie- en entertainmentwereld. Het is net zo gemakkelijk als je favoriete Insta-influencer volgen: gewoon aanklikken, scrollen en genieten. Geen zin om te scrollen? Blader dan de Hot Topics even door!

TV / Series

Mocht je liever naar bewegend beeld dan naar screencaps kijken, dan zijn de streamingdiensten deze periode jouw beste vriend. Netflix, Disney+, Videoland: ze staan vol met series en films die jou urenlang vermaak bieden. Vergeet echter ook de ‘Terugkijkstreams’ van RTL en de NPO niet. Daar staat vast nog iets tussen wat je gemist hebt, of misschien kies je wel voor dat programma dat je al héél lang niet gezien hebt.

Lees ook: Nostalgisch in quarantaine 

Smartphone

Het mag geen verrassing zijn dat door de corona-crisis het aantal video-calls geëxplodeerd is. Er zijn zelfs applicaties voor je smartphone die dit gemakkelijk maken. Zo maakte de app Houseparty een hele grote groei door. Niet alleen videobellen, ook mobile gaming kan een uitstekende uitkomst zijn om de uren van je dag door te komen. Oh ja: vergeet natuurlijk niet je Instagram-feed om de vijf seconden te verversen. Je hoeft nu écht niets te missen.

Lees ook: De natte droom van iedere Millennial 

De fles / de plant

De rijen voor de coffeeshops in Nederland bewezen dat de Achterdeur nog altijd rete populair is. Dat geld ook voor de bierafdeling in de supermarkt; deze oogt inmiddels al aardig als het schap met wc-rollen. Wat je ook het liefst consumeert: zorg er wel voor dat je (thuis)werk klaar is voordat je hier aan begint. Werk je alleen ’s ochtends? Ach, ergens op de wereld is het vijf uur!

Rechterhand

We hoorden van een vriend dat Pornhub, zo lang het coronavirus het gewone leven aan banden legt, gratis Premium-accounts weggeeft. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is beloven (zo veel mogelijk) binnen te blijven. Dat laat wel zien waar het écht om draait: in tijden van crisis heb jij alleen je rechterhand nodig.

Lees ook: Pornhub gaat eigen non- uitzenden

Andere joysticks (games)

Naast Pornhub zijn er ook nog andere bedrijven die het gebruik van een joystick promoten. Je hoeft maar een online game-winkel aan te klikken en de kortingen vliegen je om de oren. Er is geen beter moment om een Switch, Xbox, gaming PC of Playstation in huis te halen. Een goed idee in deze geïsoleerde tijd: schaf een spel aan waarin je wél vrijuit rond kan lopen!

Lees ook: In deze werelden mag jij nog wel vrij rondlopen

[poll id=”17″]

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.