Politica Lisa Westerveld is een vrouw met ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar mooie verschijning zorgt ze er altijd voor dat de debatten in de Tweede Kamer nog interessant blijven om naar te kijken. Gelukkig hoeft ze daar niet weg nu de verkiezingen zijn geweest. Het was even spannend, maar het hoge woord is er uit: Lisa Westerveld blijft!

Politica Lisa Westerveld mag in de Tweede Kamer blijven. Gelukkig bestaat er bij de verkiezingen iets als een voorkeursstem. Je stemt niet alleen op de partij die je wilt laten regeren, maar natuurlijk ook op de persoon die je het liefste terug ziet in de kamer. En daarom mag de nummer tien op de lijst weer de kamer in, zelfs nu Groenlinks maar 8 zetels heeft. Als de stemhokjes konden draaien, waren de verkiezingen net de audities van The Voice of Holland.

Lees ook: Mariëlle Tweebeeke domineert tijdens Verkiezingen

Een vrouw met ballen

Lisa heeft zeker de voorkeur van de Nederlandse stemmer te pakken, en geef ze eens ongelijk. De politica is een vrouw met ballen. Letterlijk in haar geval, aangezien de sportieve Lisa aan voetbal doet. Lisa is daarmee een kamerlid dat heerlijk gewoon is gebleven. Tussen alle heftige debatten door even naar de club, een balletje trappen en achteraf in de kantine aan het friet en bier. Wat een topvrouw!
Harde werkster

De afgelopen weken heeft Lisa keihard gebikkeld voor haar plekje in de kamer. Wat eens strijder. Al dat harde werk loont nu, want Lisa mag gewoon haar plek in de kamer blijven houden. De vorige verkiezingen mocht ze ook al met voorkeursstemmen de kamer in. Lisa is dus een dame die weet hoe ze haar achterban tevreden moet houden. En dat allemaal met een glimlach van oor tot oor. Deze harde werkster heeft absoluut haar plek in de kamer verdient.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.