Politica Lisa Westerveld is een vrouw met ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar mooie verschijning zorgt ze er altijd voor dat de debatten in de Tweede Kamer nog interessant blijven om naar te kijken. Gelukkig hoeft ze daar niet weg nu de verkiezingen zijn geweest. Het was even spannend, maar het hoge woord is er uit: Lisa Westerveld blijft!

Politica Lisa Westerveld mag in de Tweede Kamer blijven. Gelukkig bestaat er bij de verkiezingen iets als een voorkeursstem. Je stemt niet alleen op de partij die je wilt laten regeren, maar natuurlijk ook op de persoon die je het liefste terug ziet in de kamer. En daarom mag de nummer tien op de lijst weer de kamer in, zelfs nu Groenlinks maar 8 zetels heeft. Als de stemhokjes konden draaien, waren de verkiezingen net de audities van The Voice of Holland.

Lees ook: Mariëlle Tweebeeke domineert tijdens Verkiezingen

Een vrouw met ballen

Lisa heeft zeker de voorkeur van de Nederlandse stemmer te pakken, en geef ze eens ongelijk. De politica is een vrouw met ballen. Letterlijk in haar geval, aangezien de sportieve Lisa aan voetbal doet. Lisa is daarmee een kamerlid dat heerlijk gewoon is gebleven. Tussen alle heftige debatten door even naar de club, een balletje trappen en achteraf in de kantine aan het friet en bier. Wat een topvrouw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Westerveld (@lisa_westerveld)

Harde werkster

De afgelopen weken heeft Lisa keihard gebikkeld voor haar plekje in de kamer. Wat eens strijder. Al dat harde werk loont nu, want Lisa mag gewoon haar plek in de kamer blijven houden. De vorige verkiezingen mocht ze ook al met voorkeursstemmen de kamer in. Lisa is dus een dame die weet hoe ze haar achterban tevreden moet houden. En dat allemaal met een glimlach van oor tot oor. Deze harde werkster heeft absoluut haar plek in de kamer verdient.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Westerveld (@lisa_westerveld)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.