Gotta Buy ‘em All!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pokemon Sword Pokemon Shield

Vandaag zeggen we nee tegen ons nostalgisch ingestelde hart. Hoe verleidelijk het ook is om de fonkelnieuwe Pokémon Sword en Shield in huis te halen, we houden ons verstand erbij. En ook die nieuwe Star Wars game laten we gewoon eens lekker links liggen. Als dat lukt. Je bewaart je portemonnee immers dichter bij je hart dan bij je hersenen…

Zet je maar schrap. De feestdagen komen eraan. Vanaf nu gaat er elke week iets uitkomen waar je die zuurverdiende centen aan uit wil gaan geven. Daarom is het misschien slim om, zo vroeg in het shopseizoen, iets kritischer te zijn. Veel succes alvast!

Disney en Nintendo

Het moet ergens eind jaren ’90 zijn geweest. Onschuldige kinderen verkochten massaal hun zieltjes aan Nintendo en Disney. En die zieltjes proberen ze nu weer voor woekerprijzen aan die inmiddels volwassen geworden kinderen te verhuren. En het ergste? Het werkt gewoon. Zodra die releasedatum dichterbij komt, gaan alle principes weer het raam uit. Wát ze uitbrengen maakt tegenwoordig niet eens meer uit. Het hele proces is bijna net zo voorspelbaar geworden als de games zelf. Wie breekt de ban: de koper, of de ontwikkelaar?

Pokémon 31 en 32

Oké, we hebben royaal gerekend, maar Pokémon Sword en Pokémon Shield zijn technisch gezien toch écht de één- en tweeëndertigste games in de hoofdreeks. En er is tussen het eerste en het meest recente deel bar weinig veranderd. Sterker nog, de games worden elk jaar steeds minimaler. Wie herinnert zich de slogan ‘Gotta catch ‘em all’? Dat schijnt bij Sword en Shield niet eens meer te kunnen! Ook de vele lege omgevingen en piepkleine bossen en grotten verraden dat deze games koste wat het kost vóór kerst in de schappen moesten liggen. Maar hoe erg ze de kantjes er ook van af lopen: het uitkiezen van je starter-Pokémon, of dat muziekje als die trouwe kompaan eindelijk evolueert – dat gaat nooit vervelen!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ook bij de nieuwste Star Wars-game barst er een intern lichtzwaardgevecht los. Op welke leeftijd gaan we met z’n allen eindelijk uit die ‘zoemende lasersabels zijn cool’-fase groeien? Misschien wel nooit. Disney heeft ons entertainmentplan voor de komende maanden stiekem al lang uitgestippeld. Hoe snel had jij je kaartjes voor de nieuwe film besproken? Je bent vatbaarder voor die ‘Jedi mind tricks’ dan je gehoopt had!

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten