Plotselinge stilte rond Sven Mislintat: waarop wacht het Ajax-rapport en de aanstelling bij Dortmund?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waarom duurt het onderzoek naar Sven Milsintat zo lang? En hoe zit het met zijn aanstelling bij Dortmund? 

Sven Mislintat zal hoogstwaarschijnlijk weer terugkeren bij de Duitse voetbalclub BVB Dortmund. Hier is hij een lange tijd actief geweest. Na zijn zéér mislukte avontuur in Amsterdam, lijken de Duitsers hem toch alsnog met open armen te ontvangen. Mislintat is zelf ook geboren in Dortmund en lijkt zelf dan ook graag terug te keren naar de club. Hier is hij namelijk wél altijd succesvol geweest. Zo haalde hij onder andere Jadon Sancho binnen. Deze speler werd later voor een flink bedrag verkocht aan Manchester United. Ook haalde hij Kagawa en Pierre-Emerick Aubameyang binnen voor de Duitsers. Deze spelers zijn allemaal uitgegroeid tot de wereldtop! Toch hebben we nu al een tijdje niks meer gehoord over de eventuele aanstelling van Mislintat bij Dortmund… Ook over het onderzoek naar zijn werkzaamheden bij Ajax lopen nog steeds. Hier horen we ook steeds minder van. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Sven Mislintat

Onderzoek naar Sven Mislintat laat nog steeds op zich wachten

Het onderzoek naar het belangenverstrengeling van Sven Mislintat binnen Ajax laat nog steeds op zich wachten. Het onderzoek zou eigenlijk een paar weken duren, maar duurt nu al een paar maanden. Er lijkt gewoon niks meer van te komen… Ook Ajax zelf is erg stil over de hele situatie. Het onderzoek gaat over de aankopen van Sven Mislintat. Zo heeft hij voor meer dan 100 miljoen euro aan spelers gekocht, waarvan er letterlijk geen een echt uitstekend speelt!

Daarnaast zou hij Borna Sosa hebben gekocht en daar zelf ook geld aan hebben verdient. Hoe zit dit precies? Borna Sosa werd bijgestaan door een bedrijf die spelers vertegenwoordigt. Sven Mislintat zou net aandeelhouder zijn geworden van dit bedrijf en zo’n 35% belang hebben. Kort hierna stelde hij bij Ajax deze Borna Sosa aan en zou hij dus in plaats van de gebruikelijke 3%, 35% belang hebben gehad bij deze aankoop. Sven Milsintat beweert dat hij de gebruikelijke 3% zou hebben binnengekregen. Het onderzoek zal het uitwijzen, maar dit laat dus enorm lang op zich wachten.

Ajax Fans uiten nog steeds onvrede Sven Mislintat

De fans van Ajax kunnen het nog steeds niet accepteren. Volgens hen heeft Sven Mislintat de hele club naar de gallemiezen geholpen. Al zijn aankopen zijn een flop geweest. Ajax heeft laatste gestaan en meer dan 100 miljoen euro weggegooid. Zo krijgt de Duitser nog wekelijks haat berichten onder zijn Instagram posts.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.