Pip Pellens trouwt stiekem met haar grote liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Pip Pellens van romantiek hield was algemeen bekend, maar ze heeft romantiek naar een nieuw niveau getild. Pip is namelijk romantisch weg gelopen met haar geliefde om in het geheim te trouwen.

Pip Pellens is in het huwelijksbootje gestapt. De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden actrice is volledig in het geheim getrouwd met haar grote liefde Pim Wessels. Op Instagram deelt Pip alle foto’s van haar mooiste dag.

Lees ook: Pip Pellens houdt van romantiek

Pretty in white

Pip ziet er geweldig uit in haar onthullende witte trouwjurk. Sommige mensen vinden de jurk wellicht iets te spannend, maar hij past volledig bij de spontane Pip. Een huwelijk zat er al een hele tijd dik aan te komen. In 2014 hing het idee al in de lucht voor de twee, toen ze net samen gingen wonen. Ze kenden elkaar op dat moment twee jaar. Toen was het toch een tikje te vroeg voor een huwelijk, maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen.

Een bijzonder aanzoek

Op de kiekjes die Pip deelt op haar Instagram is ze onder andere zoenend te zien met Pim en zie je het stel gelukkig samen over straat gaan. ‘Oh ja, dit hebben we gedaan’, zet Pip er nonchalant nog even bij. Het blijft nog even de vraag hoe Pip ten huwelijk is gevraagd, aangezien ze er in 2016 nog een groot spektakel van wilde maken. Pip gaf destijds al een hoop suggesties aan haar vriend, die toen geen inspiratie had voor een leuk aanzoek. Of hij nu wel iets bedacht heeft of maar een van de talloze suggesties van Pip heeft uitgeprobeerd zullen ze binnenkort vast vertellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.