Pien Hersman laat zien hoe diep ze kan gaan tijdens training in kort broekje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman, de talentvolle schaatsster, heeft haar volgers opnieuw weten te inspireren met een reeks indrukwekkende foto’s van haar training in de sportschool.

Gekleed in een strak rood topje en een kort broekje, toont Pien hoe diep ze kan gaan om zichzelf aan te sterken en in topconditie te blijven. In de foto’s is te zien hoe Pien verschillende oefeningen uitvoert om haar kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Haar rode topje benadrukt haar prachtige atletische vormen, terwijl ze zich volledig inzet voor haar training.

Het ontzettend mooie van Pien Hersman

De schaatsster neemt haar fans mee op deze bijzondere reis in de sportschool, waarbij ze niet alleen oefeningen doet, maar ook even wat foto’s maakt om hen tevreden te houden. Ze doet flink wat bewegingen die haar schaatsen nabootsen. En dat ziet er natuurlijk vrij bijzonder uit. Je krijgt goed de vorm van Pien haar atletisch mee tijdens die oefeningen. En daar kan je als man alleen maar gelukkig van worden. Bekijk hier meer van de foto’s van Pien Hersman. 

De zware oefeningen van Pien Hersman

Pien’s trainingsroutine omvat een verscheidenheid aan oefeningen, van gewichtheffen tot cardio, die haar helpen om de explosieve kracht en snelheid te ontwikkelen die essentieel zijn voor schaatsen. Door haar training te delen, geeft Pien een inkijkje in het harde werk dat nodig is om op het hoogste niveau te presteren. De foto’s van Pien in de sportschool zijn een bron van inspiratie voor haar volgers. De volgers van Pien raken niet alleen geïnspireerd. Ze genieten stiekem ook een beetje van dit mooie tafereel.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou nog meer van Pien wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie schaatsster nog veel meer leuke plaatjes staan die je gezien moet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.