Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Onze knappe schaatsster Pien Hersman heeft aan het zien een heftig ritje achter de rug. Het ging er zo hard aan toe dat haar collega Robin Groot er jaloers op werd. Pien heeft zelfs een heerlijke video gedeeld van haar ritje. Ze lijkt op het einde van het ritje zo te zien ook hevig buiten adem te zijn. Pien had namelijk een heftige fietsrit op haar nieuwe fatbike achter de rug. Dit is een snelle fiets met brede banden, waardoor die geschikt is voor off-road rijden. Daarnaast wordt deze fiets vaak als elektrische fiets verkocht. Pien heeft hier dus een video van geplaatst op haar Instagrampagina en zo te zien is Robin Groot jaloers op de fiets. Ze reageert namelijk het volgende: ”Mag ik mee een rondje doen?” Wil jij de video zelf ook bekijken? Klik dan op deze link voor de video.

Pien houdt zich niet in op vakantie en toont heerlijke beelden van zichzelf

Pien is lekker op vakantie gegaan nu het schaatsseizoen er op zit. Ze neemt tijdens haar rustperiode zeker geen gas terug en laat dan ook alles van zichzelf zien. Ze blijft haar volgers maar verwennen met heerlijke beelden van zichzelf. Eindelijk kunnen we zien wat er onder dat strakke schaatspakje zit. Pien is namelijk op vakantie geweest naar warme bestemmingen zoals Marokko en Dubai. Hier zien we prachtige foto’s in korte topjes en mooie jurkjes. Haar volgers vinden het dan ook geweldig om ook een keer dit soort foto’s van Pien te zien. Dat is ook wel begrijpelijk, want Pien heeft van al dat trainen op de schaatsbaan en in de sportschool een heerlijk gekregen waar iedere man van zal genieten!

Pien Hersman

Meer zien van Pien Hersman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette de meest mooie foto’s van zichzelf in die heerlijke strakke schaatspakjes van haar. Ze plaatst leuke beelden van haar grootste overwinningen en ook van haar trainingen. Daarnaast deelt ze op dit moment ook vooral heerlijke vakantiefoto’s nu het schaatsseizoen er tijdelijk op zit. Hier krijgen we een heel nieuw beeld van de knappe Pien. Ook geeft ze je nog een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.