Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Wat doet Peter Gillis graag bij Nicol Kremers?

Het bekende koppel is alweer even uit elkaar, maar het drama rondom de twee blijft wel lang hangen. Nu is er weer wat nieuws naar buiten gekomen over de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers. Zo blijkt dat Peter niet altijd even lief was voor Nicol. Zo wilde hij haar wel graag prikken. En dan met een potlood wel te verstaan. Peter werd namelijk zo gek van Nicol dat hij bijna op het punt stond om Nicol ermee aan te vallen: “Ik steek ‘m dadelijk door je hele hoofd heen!” Waar dit opvallende nieuws vandaan komt? Nou, Nicol werkt aan een boek over haar relatie met Peter en daarin gaat ze een interessant boekje open doen over haar voormalige vriend. Dat belooft in ieder geval een interessant boek te worden als je de quote mag geloven.

Lees ook: Foto: Nicol Kremers gooit haar benen open voor ruw ritje
Nicol Kremers moet ook 1,7 miljoen aan Peter Gillis betalen

Tenminste, als Peter zijn zin krijgt dan. Peter eist namelijk dat bedrag van zijn voormalig vriendin. Waar hij eerder altijd sprak van “mijn lieve Nicol”, lijkt daar inmiddels weinig meer van over. De twee liggen elkaar absoluut niet meer en hebben besloten om hun problemen dan maar uit te vechten in het openbaar. Dit verhaal gaat dus ongetwijfeld nog wel een staartje krijgen. Dat belooft weinig goeds voor zowel Peter als Nicol. Maar je kan er in ieder geval wel weer flink van smullen. En dat is altijd wel fijn. Want wie van de twee uiteindelijk ook wint, je bent verzekerd van weer een jaar sappig nieuws waar je rode oortje van zal krijgen.
Nicol Kremers verdient tegenwoordig centen door haar fans

Wie even niet heeft opgelet zal verbaast zijn dat Nicol Kremers weer hartstikke populair is. Maar ze is wel populair op een bepaalde website voor alleen haar fans. Die geven Nicol flink wat centen in ruil voor mooie plaatjes van het model. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar het is misschien even schakelen voor de mensen die voorheen de serie van Peter Gillis volgde. Nicol vindt haar nieuwe werk heerlijk om te doen. Er zitten namelijk enorm veel vrijheden aan vast en ze mag doen wat ze wilt. Dat was voor Nicol toch wel een belangrijke reden om dit te gaan doen. Het kostte ook even moeite, maar inmiddels heeft Nicol genoeg fans achter zich om een beetje comfortabel te kunnen leven van haar mooie foto’s. En dat is voor de knappe brunette wel erg fijn natuurlijk.

Lees ook: Foto: Nicol Kremers prikt op twee plaatsen door haar flinterdunne topje heen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...