People’s ‘mooiste’ vrouw is Pink

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pink People Magazine

Zangeres, moeder, rolmodel – en nog mooi ook…

Het veelgelezen Amerikaanse tijdschrift People reikt elk jaar een ‘mooiste vrouw’-award uit. Dit jaar ging het een klein beetje anders, aangezien ‘vleeskeuringen’ in politiek correcte tijden natuurlijk uit den boze zijn: het woorde ‘mooiste’ wordt dus niet meer gebruikt. Toch was er een winnaar (volg je het nog?): zangeres Pink. De redactie roemde haar niet alleen om haar uiterlijk (ze is inmiddels ‘al’ 38), maar ziet haar ook als ultiem rolmodel. Ze zong onlangs nog tijdens de Superbowl het Amerikaanse volkslied terwijl ze zwaar de griep had en helemaal strak stond van de medicijnen. Een echte doorbijter dus!

Vorig jaar werd eeuwige schoonheid Julia Roberts verkozen tot People’s Mooiste.

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten