Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.

Myron Koops en Enzo Knol hebben allebei een bericht gedeeld wat gaat over hun pasgeboren jongentje, Riven. De twee zijn nog positief en dankbaar, maar melden toch iets belangrijks en dat ze dit dus totaal niet willen zien!

Enzo Knol en Myron Koops hebben belangrijk nieuws

Onze twee bekende influencers, Enzo Knol en Myron Koops, hebben recent beide een story gedeeld met belangrijk nieuws. Ze zeggen in het bericht dat ze erg dankbaar zijn voor alle lieve berichten. Want die krijgen de twee hartstikke veel na de bevalling. Maar ook delen ze dat ze merken dat er veel Instagram-accounts worden aangemaakt onder de naam van hun pasgeboren kindje, Riven. De kanalen onder die naam zetten dan de foto’s van Riven online. Zo doen ze zich voor als het officiële account van het kindje van Enzo en Myron. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Myron en Enzo laten weten dat de accounts niet door hen worden beheerd. En ook dat ze dat nooit zullen doen. Wel zeggen ze ook dat ze proberen fans zo veel mogelijk mee te nemen in hoe het met Riven gaat. Maar ze zijn het er niet mee eens dat er accounts zijn die zich voordoen als Riven en willen dat, als je het tegenkomt, je het rapporteert. Ze vinden het niet kunnen dat foto’s en video’s die ze delen worden geplaatst op kanalen die zich voordoen als Riven. Ook al genieten ze van fan-accounts, vinden ze accounts die zich voordoen als Riven erg misleidend. Enzo en Myron hopen op het begrip van hun fans. Natuurlijk hopen ze ook dat alle Riven-accounts weg zullen gaan, zodat andere mensen er niet in trappen. Bekijk hieronder zelf het geplaatste bericht van Enzo Knol en Myron Koops!

Enzo Knol en Myron Koops delen nieuws over baby Riven

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.