Paniek: Vader van Jutta Leerdam enorm teleurgesteld over haar Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nadat ze haar vader erg teleurstelt, neemt Jutta Leerdam meteen actie!

Onze schaatsster Jutta Leerdam heeft haar vader, en andere 40 plussers blijkbaar erg teleurgesteld! Het heeft volgens haar vader te maken met haar Instagram kanaal. De blondine vertelt dit aan haar fans in een van haar story’s op Instagram.

Jutta Leerdam stelt haar vader enorm teleur

Jutta Leerdam heeft ons laten zien wat haar vader nou te zeggen heeft over haar Instagram posts. Hij laat weten dat hij teleurgesteld is in Jutta. Ze doet namelijk volgens de vader het font van haar Instagram story te klein. Hij, en andere 40 plussers kunnen daarom moeilijk haar Instagram story’s lezen. Ze past het advies van haar vader gelijk toe! Erg goed van haar vader om dit te laten weten, want nu kan namelijk echt iedereen meegenieten van de mooie posts en ook goed lezen wat de blondine te zeggen heeft!

jutta leerdam

Jutta Leerdam doet het goed in de schaatswereld

Met indrukwekkende prestaties heeft Jutta Leerdam weer laten zien hoe snel ze wel niet is! Op het NK Afstanden veroverde ze zilver op de 500 meter, goud op de 1000 meter, en eindigde ze als zesde op de 1500 meter. Bij het EK Afstanden behaalde ze zilver op de 500 meter en goud op de 1000 meter. Tijdens het WK Afstanden in Canada, Calgary, is ze zesde geworden op de 500 meter, heeft ze een bronzen medaille op de 1000 meter en zijn ze vierde plaats geworden in de teamsprint. Jutta Leerdam heeft hiermee weer laten zien hoe getalenteerd ze wel niet is! Haar fans zijn ook ontzettend trots op de schaatsster. Ze deelt deze prachtige overwinningen namelijk ook graag met haar fans.

Jutta Leerdam verwent fans graag

Jutta Leerdam schittert niet alleen op het ijs, maar ook voor de camera. Elk beeld dat ze deelt, betekent veel voor haar fans. Haar fans kunnen dan ook lekker meegenieten van haar leven. Maar Jutta’s liefde voor het vastleggen van haar schoonheid gaat verder dan alleen haar passie voor schaatsen. Het is duidelijk dat Jutta Leerdam niet alleen een getalenteerde schaatsster is, maar ook een buitengewoon prachtige dame. Het feit dat ze veel foto’s en filmpjes deelt, toont aan dat ze niet alleen op het ijs, maar ook voor de camera, een ware ster is. Met elke nieuwe foto die ze op Instagram deelt, weet ze haar publiek keer op keer te betoveren!

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta Leerdam verwent Jake Paul maar al te graag

Met haar fantastische kledingkeuzes en perfecte vorm weet de blondine altijd de aandacht te trekken. Maar de laatste tijd kleedt ze zich extra speciaal voor haar vriendje, Jake Paul, en verwent ze hem ook met deze mooie beelden. Jutta kan ook zeker goed foto’s en video’s maken en laat vele mannen met open mond van verbazing achter! Ook in de sportschool kiest ze speciaal outfits die haar prachtige vormen benadrukken, waardoor iedereen naar de blondine wilt kijken, inclusief Jake Paul natuurlijk!

Wil je meer zien van Jutta Leerdam?

Wil je weten wat Jutta Leerdam naast schaatsen nog meer uitspookt? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram-pagina @juttaleerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.