Pamela Anderson weer op Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals de marktkoopman roept dat ‘ie sappige meloenen heeft, zo roept Mannenzaken het van de daken wanneer er weer een nieuwe dame op de markt verschenen is. Pamela Anderson is inmiddels doorgewinterd Mannenzakenmarkt-koopwaar, maar nooit eerder lag ze na twaalf dagen afwezigheid alweer terug in de kraam!

Ondanks het feit dat ze al aardig afgekloven is en dit stukje fruit steeds rijper wordt, blijft ze toch vol smaak. Op deze manier is het zelfs voor de meest ervaren marktkoopmannen een lastige taak om Pamela Anderson te slijten.

Misschien moeten ze toch maar van die ‘niet goed, geld terug’-garantie afstappen. Na een paar happen zijn de meeste vermogende mannen namelijk opvallend snel klaar met deze klassieke Playboy bunny.

(Tekst loopt door onder foto)

Droomspeeltje

Pamela Anderson was sinds haar Baywatch-tijd al het favoriete fantasiemodel van elke man. In tegenstelling tot andere vrouwen, die op een gegeven moment ‘wife material’ worden, bleef Pamela altijd speels. En het nadeel van speeltjes: daar zijn mannen op een gegeven moment op uitgekeken.

Omdat het zo’n schitterend speeltje is, en waarschijnlijk ook omdat elke man wel zou willen kunnen zeggen dat ie een hapje van Pamela Anderson genomen heeft, blijven we in de rij staan voor de blonde oerbabe. Al zijn er wel een aantal aanpassingen die we kunnen doen om Pam een beetje in bescherming tegen zichzelf te nemen.

(Tekst loopt door onder foto)

Rode vlaggen

Als de rode vlag op het strand wappert, mag je de zee absoluut niet in gaan. Dit soort vlaggen zouden ze ook bij Pamela Anderson moeten introduceren. Bespaart haar een hoop gebroken harten, en het houdt de pret-toeristen die alleen even willen pootjebaden op afstand.

Pamela verdient namelijk iemand die geen problemen heeft met het feit dat haar kerfstok he-le-maal vol staat met beroemde en minder beroemde kerels. Op elk Hollywoodfeestje waar je met deze stoeipoes aan je zijde verschijnt ontmoet je sowieso een ex van haar.

(Tekst loopt door onder foto)

Ook is ze niet al te secuur met slaapkamerfilmpjes, die ze graag maakt. Haar man moet dus tegen een lek kunnen. Ook moet haar vent vrede hebben met het feit dat hij altijd op de tweede plaats komt als er dieren in het spel zijn.

Pamela is namelijk een echte. Niet zo’n karma-activist. Ze voerde al campagne tegen bont voordat je er internetpunten mee kon scoren. Wees dus lief voor haar huisdiertjes, anders slaap je binnen de kortste keren in de bench.

Valt op fout

Ondanks die fier wapperende rode vlaggen is het echt niet alleen maar Pamela’s schuld dat ze van man naar man hopt. Ze heeft gewoon de pech dat ze steeds voor foute kerels gaat. Rockers, pokerspelers, drugsverslaafden, vreemdgangers, illusionisten: stuk voor stuk niet bepaald brave thuisblijvers.

Dat ze vorige week al na twaalf dagen huwelijk brak met Jon Peters, een 22 jaar oudere Hollywood-sjacheraar, lag dus eigenlijk in de lijn der verwachting. Tijd voor een propere kerel, Pam! Misschien moet ze eens een keer voor de marktkoopman gaan, en niet voor de zoveelste patser die bereid is de hoofdprijs te betalen voor dit

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!