Özcan Akyol ontbreekt bij Vandaag Inside na vernietigende woorden Jan Slagter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vermijdt Özcan Akyol Vandaag Inside expres, nadat hij live op tv voor de bus gegooid werd door zijn eigen werkgever Jan Slagter? Of is het gewoon héél toevallig dat hij er uitgerekend vanavond niet bij is?

Özcan Akyol moet vrezen voor zijn werkgever Jan Slagter. De ‘Özcan Akyol-rel’ loopt nu dan echt volledig uit de hand. Jan Slagter was dan ook razend op zijn werknemer en gooit hem voor de bus tijdens de uitzending van Renze op Zondag. Özcan is op de maandagavond altijd te gast bij het programma Vandaag Inside. Nu is hij, nadat hij volledig is afgebrand door zijn werkgever op televisie, ineens niet meer aanwezig. Zou dit gewoon heel toevallig zijn, of is hij bang dat hij anders flink aan de tand gevoeld zou worden door de mannen van VI? De geloofwaardigheid van Özcan, ook wel Eus genoemd, is namelijk verdwenen na de uitspraken van zijn werkgever Jan Slagter. Wil jij weten wat er precies allemaal gaande is rondom de ‘rel’? Lees dan hieronder verder.

Özcan Akyol

Waar gaat de ‘rel’ rond Özcan Akyol precies over?

Wat is er nu allemaal precies aan de hand met Eus, zijn werkgever Jan Slagter en alle beschuldigingen rondom Matthijs van Nieuwkerk? Eus vertelt al een tijdje lang dat hij in het bezit is van een filmpje van Matthijs van Nieuwkerk, waarin hij zeer grensoverschrijdend gedrag vertoont. Het filmpje zou echt een waar schandaal zijn en zou Matthijs helemaal kapot kunnen maken. Dit bleek uiteindelijk echt enorm mee te vallen.

In het filmpje is eigenlijk niet eens sprake van grensoverschrijdend gedrag. Het bleek een heel onschuldige video te zijn. Eus heeft dit ook allemaal tegen Jan Slagter vertelt, die Matthijs daarna ook publiekelijk geschaad heeft. Nu blijkt het dus allemaal heel erg mee te vallen en is Jan razend op Eus. Jan zegt dat hij dus eigenlijk op het verkeerde been is gezet door Eus, omdat hij de hele tijd heeft geroepen dat hij beelden heeft van Matthijs die zeer grensoverschrijdend gedrag vertoont, terwijl dit dus helemaal niet het geval was.

Jan Slagter

Özcan Akyol vermijdt Vandaag Inside?

Nadat Özcan voor de bus is gegooid door zijn eigen werkgever die heeft gezegd dat hij zijn geloofwaardigheid verliest, is hij te gast bij Vandaag Inside. Hij is namelijk elke maandag te gast bij het programma. Hier wordt hij al langere tijd flink ondervraagd over het filmpje, maar hij blijft telkens erg vaag en laat er niet veel over los. Nu is dus gebleken dat er helemaal niet zo veel aan de hand was. De mannen van VI hadden hem dus waarschijnlijk flink aan de tand gevoeld als hij te gast zou zijn. Het lijkt er dus op dat hij het programma expres vermijd, om niet nog verder belachelijk gemaakt te worden. In plaats van Özcan is Job Knoester nu te gast bij Vandaag Inside. De ‘rel’ zal waarschijnlijk, ondanks de afwezige Özcan, toch wel besproken worden.

Meer zien van Özcan Akyol en Vandaag Inside?

Wil jij meer zien van Özcan Akyol en op de hoogte blijven van Vandaag Inside? Neem dan zeker even een kijkje op hun Instagrampagina’s

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...