Özcan Akyol gaat achter de schermen bij Vandaag Inside naar de grond voor knap kunstje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Özcan Akyol blijkt vele talenten te hebben. Achter de schermen weet hij iedereen te verbazen met een aantal knappe trucjes op de grond!

Wat kan Özcan Akyol, ook wel Eus genoemd, eigenlijk niet? Van het schrijven van columns tot presenteren, hij doet het allemaal. Özcan is ook nog eens vader twee kinderen: Mia en Baran. Eus is zo nu en dan ook te zien als tafelgast bij Vandaag Inside. Het is gebleken dat hij niet alleen de show steelt in de studio, maar ook daarbuiten. Er is een video verschenen waarin Eus een ander talent tentoonstelt.

Özcan Akyol blijkt beter in freestyle voetbal dan Soufiane Touzani

Eus lijkt een serieus talent te hebben: freestyle voetbal. De Deventenaar heeft het al eerder laten zien backstage bij Vandaag Inside. Een hooghoudende Eus in een smalle ruimte is dus niks nieuws. De voetballer van IJsselstreek uit Deventer wipt de bal eerst heel soepel omhoog. Vervolgens houdt hij een paar keer hoog en legt hij hem stil op de bovenkant van zijn voet. Met een waanzinnige souplesse wipt hij de bal omhoog en legt hij hem in zijn nek. Heel voorzichtig bukt Akyol voorover en weet hij zich meerdere keren te kunnen opdrukken. Dit terwijl de bal stil ligt in zijn nek. Wil je de video zien? Klik dan hier.

Sam van Royen grijpt Özcan Akyol stevig vast van achter

Ook Sam van Royen was getuige van de skills van Eus. Terwijl Eus de bal opwipt, gebeurt er iets vreemds. Eus legt de bal, net zoals in de andere video, in zijn nek. Maar vervolgens springt Sam van Royen van achter op Eus. Sam gooit zijn benen wijd open en lijkt Eus bezoek te willen brengen van achter. Hoewel beide mannen een enorm knappe vriendin hebben, geeft je dit filmpje toch wel enige twijfel. Een beetje … is oké? Wil je de video zien? Klik dan hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...