Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Dat Jutta Leerdam gek is op de viervoeter van Jake Paul, is ook geen nieuws. De Golden Retriever genaamd Thor zien we regelmatig terugkeren op de socials van Jutta. Op Instagram dook een story op van Jutta waarbij ze heel intiem met Thor liep te knuffelen. De caption ‘reunited’ liet blijken dat de twee elkaar lang hebben moeten missen. Met twee zachte armen van Jutta om Thor heen lijkt de hond flink te genieten. Hij heeft zelfs zijn eigen strandbedje weten te bemachtigen. Hoewel Thor en Jutta elkaar niet langer dan 1,5 jaar kennen, lijkt de hond een hele sterke band te hebben opgebouwd met de knappe schaatsster.

Jutta Leerdam heeft de hond van Jake Paul, Thor, lang moeten missen

Tot Jutta’s ongenoegen en waarschijnlijk ook dat van Thor, moeten de twee elkaar vaak missen. Jutta’s carrière zorgt er namelijk voor dat ze lange periodes niet in de Verenigde Staten kan zijn en dus ook niet bij huize Paul. Vooral Thor lijkt hier erg van te balen. Al is het aannemelijk dat het baasje Jake Paul ook absoluut niet vaak thuis zal zijn, door zijn bekendheid. Laatst plaatste Jutta een TikTok waarin te zien was dat Thor erg emotioneel werd op het moment dat Jutta haar koffers aan het inpakken was. Dit leverde erg droevige beelden op. Klik hier voor die video.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Als je nu nog meer wil zien van schaatsster Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van onze sportvrouw Jutta gaan. Daar staan namelijk nog veel meer beelden van de prachtige blondine! Maar de schaatsster heeft verder ook nog een TikTok account, Klik hier! Daar plaatst de blondine veel andere kijkjes van haar privéleven, het is het dus ook zeker waard om daar even een snel kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...