overtuigt Hélène Hendriks Johan Derksen om te blijven bij VI?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer spannend bij De Oranjezomer. Johan kondigde aan volgend jaar te vertrekken. Maar de verleidelijke Hélène stak daar een stokje voor.

De mannen van De Oranjezomer bespraken even openlijk de toekomst van Veronica Inside en waar ze zichzelf over een aantal jaar zien. En waar de meeste van de heren maar al te graag door gaan, is er een bromsnor die misschien het bijltje erbij neerlegt. Jawel, Johan Derksen denkt erover na om na dit seizoen te stoppen. Gelukkig was daar de verleidelijke Hélène Hendriks om er een stokje voor te steken. Wat zouden de heren toch zonder deze topvrouw moeten?

Lees ook: Hélène Hendriks deelt vreemde foto op Instagram
Houdt Johan ermee op?

Tijdens de aflevering van De Oranjezomer voelde iedereen zich wel even bezwaard. Levende legende Johan Derksen gaf aan dat hij binnen aanzienlijke tijd wilt stoppen met het programma. De man met de mooie snor is heel stellig over het feit dat hij volgend jaar weg is. Gelukkig is de altijd behulpzame Hélène daar om de boel nog een beetje te redden. “Jij bent toch wel over te halen?”, vraagt Hélène op een speelse wijze aan Johan. “Door jou wel”, zegt Johan lachend. Het is en blijft ook een beetje het verlegen schooljongetje met de grote mond af en toe. Veel praat, maar als een leuke blondine eventjes naar hem lacht dan smelt zijn hart en kan hij het niet laten om nog eventjes te blijven. Zolang Hélène dus aan boord van het programma blijft, hoef je nog geen afscheid te nemen van Johan Derksen.

Wilfred ziet het niet meer zitten

Wilfred Genee zou het enorm jammer zijn als Johan er mee stopt. De twee hebben zo hun akkefietjes gehad, maar weten toch keer op keer zich over hun problemen heen te zetten om mooie televisie met elkaar te maken. Met zijn tweeën zijn ze dan ook het bloeiende hart van het programma. Wilfred de scherpe journalist met het hard van goud en Johan de bromsnor waar je stiekem toch aan gewend raakt.

Heeft een VI zonder Johan nog zin dan?

Een Veronica Inside zonder Johan Derksen, dat is net een frikadel speciaal zonder de uitjes. Het is op zich wel te pruimen, maar eigenlijk is het niet geweldig. En dat zien meer mensen in. Ook Wilfred Genee denkt erover om met het programma te stoppen wanneer Johan er daadwerkelijk mee ophoudt. En daar is hij heel open over: “Ik weet heel eerlijk gezegd niet of ik nog doorga als hij stopt. Maar dat heeft niet zozeer met Johan te maken, als wel met mijn eigen ambitie. Ik weet echt niet of die dan nog hier ligt” geeft Wilfred aan. Wat hij hierna dan wel gaat doen, mocht de Snor er daadwerkelijk mee stoppen, dat is niet bekend. Misschien een doorstart met Hélène Hendriks? Dat levert sowieso goede televisie op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.