Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Over het privéleven van Hélène Hendriks is relatief weinig bekend. En de blonde presentatrice van De Oranjezomer doet erg haar best om dat zo te houden. Toch vond ze het nodig om even te reageren op de vraag die kijkers blijkbaar al even op de lippen ligt. Want valt Hélène nu op mannen of op vrouwen? Blijkbaar dat eerste en dat is goed nieuws voor alle mannen van Nederland.

Lees ook: Deze foto van Hélène Hendriks in De Oranjezomer zorgt meteen voor ophef

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène houdt haar leventje liever privé

De mensen die dichtbij Hélène staan weten precies hoe haar leven eruit ziet, en voor de blonde presentatrice is dat meer dan genoeg. Ze schermt haar privéleven heel keurig af van de rest van de wereld. Werk en privé zijn voor Hélène twee gescheiden werelden. Er is ook een periode geweest dat dat niet zo was. Toen gingen werk en privé door elkaar heen. Het nadeel daarvan was dat ze ook geen uit-knop had. Ze knalde maar door. Wat zelfs een keer tot gevolg had dat Hélène haar eigen verjaardag was vergeten, terwijl haar vriendinnen iets leuks hadden gepland. Er moest dus een duidelijke grens komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Die ene belangrijke vraag

Ook benadrukt Hélène nog even een keer dat ze absoluut niet op vrouwen valt. In haar woorden: “Nee, ik ben niet lesbisch.” Het gerucht ging al een hele lange tijd de ronde, omdat de blondine maar niet met een man aan haar arm werd gespot. Maar het antwoord is vrij simpel. Hélène houdt haar privéleven dus erg stil. Zelfs wanneer ze een vriend heeft probeert ze die zoveel mogelijk buiten het publieke oog te houden. Het is goed nieuws voor alle mannen van Nederland, want dat betekent dat Hélène Hendriks weer terug is op de transfermarkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Klein grapje van Veronica Inside

Wat weinig mensen van Hélène weten is dat ze verder ook nog een goed gevoel voor humor heeft. Ze zit namelijk achter de actie met het kleine vliegtuigje dat boven het trainingscomplex van het Nederlands elftal verscheen. Ze had samen met haar collega’s het vliegtuigje geregeld op de laatste voorbereidingsdag van het Nederlands elftal voor het EK. Aan het vliegtuigje hing een banner met de tekst ‘Frank, gewoon 4-3-3’. Hélène probeerde nog een laatste keer duidelijk te maken hoe Nederland het EK kan winnen. De blonde presentatrice mocht niet bij de persconferenties zijn, omdat het Nederlands elftal en Johan Derksen elkaar niet zo liggen. Dus moest er een ludieke actie bedacht worden om Frank de Boer even te laten zien hoe het moet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.