Oranjegekte bij Hélène Hendriks: presentatrice stelt opvallende wissel voor op linksback bij Oranje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net als veel andere Nederlanders volgt Hélène Hendriks alles wedstrijden van het EK. Ze heeft zelf nog wel een opvallend idee om Oranje naar de winst te krijgen. 

Als presentator van de Oranjezondag en Oranjezomer weet Hélène Hendriks wel het een en ander van voetbal. In het programma bespreekt ze met verschillende gasten de gebeurtenissen uit de sportzomer. Nu Nederland nog steeds niet uit het EK ligt heeft ze nog genoeg te bespreken in haar talkshow.

Als presentator moet je ook kritisch zijn op het huidige elftal. Toch is de speler die Hendriks voorstelt als wissel wel een hele opvallende. Hendriks heeft namelijk haar hond Bobbie een oranje tenue aangetrokken. Of de hond beter is met ballen dan de huidige spelers in het elftal is niet bekend. Deze speler ziet er in ieder geval wel een stuk liever uit. Bekijk hieronder de foto van hond Bobbie.

Hélène Hendriks is helemaal gek op haar harige viervoeter

Er staan bijna meer foto’s van Bobbie op de Instagram van Hélène Hendriks dan van de presentatrice zelf. Hendriks maakt graag duidelijk hoe gek ze op haar hond is en deelt dan ook veel van hem. Hélène zul je niet snel knuffelend om de bank met een man zien. Liever ligt ze knus tegen golden retriever Bobbie aan. Daar is de hond vast en zeker tevreden mee. Wie wil er nou niet tegen zo’n leuke vrouw aan liggen?

Hélène en Bobbi

Meer zien van Hélène Hendriks op Instagram

Hélène Hendriks deelt naast foto’s van haar hond, ook regelmatig foto’s over haar werk en privéleven. Hond Bobbie is voorlopig nog de enige die naast haar op de bank ligt, maar gelukkig kunnen wij wel van hun foto’s samen genieten. Klik hier om op de Instagrampagina van Hélène Hendriks te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!