Oranje volleybalvrouwen naar halve finale WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranje volleybalvrouwen WK

Boomlange superheldinnen in superstrakke broekjes hard op weg naar goud!

Als grote liefhebbers van vrouwensport zijn we de afgelopen jaren vooral ‘verwend’ door de prestaties van onze hockey-, voetbal-, en in iets mindere mate handbalploeg. Één groep zijn we echter (onterecht) een beetje vergeten: onze volleybalvrouwen! Deze boomlange Mokkels met power zijn op dit moment (bijna) niet te stoppen op het WK in Japan. Ze hebben zich, vooral dankzij een ijzersterke wedstrijd van Celeste Plak en sterspeler Lonneke Sloetjes, naar de halve finales gesmasht door met 3-2 van de VS te winnen. We hopen natuurlijk allemaal dat deze superheldinnen in superstrakke broekjes goud pakken!

Morgen spelen ze hun laatste ‘final 6’-groepswedstrijd tegen China – deze gaat slechts om groepswinst. De halve finale, tegen Italië of Servië, wordt op vrijdag gespeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...