Oranje volleybalvrouwen naar halve finale WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranje volleybalvrouwen WK

Boomlange superheldinnen in superstrakke broekjes hard op weg naar goud!

Als grote liefhebbers van vrouwensport zijn we de afgelopen jaren vooral ‘verwend’ door de prestaties van onze hockey-, voetbal-, en in iets mindere mate handbalploeg. Één groep zijn we echter (onterecht) een beetje vergeten: onze volleybalvrouwen! Deze boomlange Mokkels met power zijn op dit moment (bijna) niet te stoppen op het WK in Japan. Ze hebben zich, vooral dankzij een ijzersterke wedstrijd van Celeste Plak en sterspeler Lonneke Sloetjes, naar de halve finales gesmasht door met 3-2 van de VS te winnen. We hopen natuurlijk allemaal dat deze superheldinnen in superstrakke broekjes goud pakken!

Morgen spelen ze hun laatste ‘final 6’-groepswedstrijd tegen China – deze gaat slechts om groepswinst. De halve finale, tegen Italië of Servië, wordt op vrijdag gespeeld.

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.