Oranje volleybalvrouwen naar halve finale WK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oranje volleybalvrouwen WK

Boomlange superheldinnen in superstrakke broekjes hard op weg naar goud!

Als grote liefhebbers van vrouwensport zijn we de afgelopen jaren vooral ‘verwend’ door de prestaties van onze hockey-, voetbal-, en in iets mindere mate handbalploeg. Één groep zijn we echter (onterecht) een beetje vergeten: onze volleybalvrouwen! Deze boomlange Mokkels met power zijn op dit moment (bijna) niet te stoppen op het WK in Japan. Ze hebben zich, vooral dankzij een ijzersterke wedstrijd van Celeste Plak en sterspeler Lonneke Sloetjes, naar de halve finales gesmasht door met 3-2 van de VS te winnen. We hopen natuurlijk allemaal dat deze superheldinnen in superstrakke broekjes goud pakken!

Morgen spelen ze hun laatste ‘final 6’-groepswedstrijd tegen China – deze gaat slechts om groepswinst. De halve finale, tegen Italië of Servië, wordt op vrijdag gespeeld.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten