De andere kant van Marieke van de Zilver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke van de Zilver, wie kent haar niet? Behalve Slimste mens van 2020 is deze RTL-journalist ook nog eens DE coronapersconferentie-expert van Nederland!

Voor wie regelmatig op RTL Beau of Jinek aan heeft staan zal Marieke van de Zilver geen onbekende verschijning zijn. Tussen de stoffige virologen en RIVM blaaskaken is Marieke een welkome toevoeging. Een fris gezicht die ons maar al te graag op de hoogte houdt. Marieke is dus ons warme hart onder de riem in koude lockdown dagen. Daarbij hebben de kijkers die niet van blond houden zo ook wat te zien, als Eva Jinek op tv is.

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in coronatijd

Marieke van de Zilver geeft bijzonder inkijkje

In haar story op Instagram liet Marieke maar eens de andere kant zien. Want wat zien Mark en Hugo nu eigenlijk, als ze het land toespreken?

andere kant persconferentie

Is deze dame dan alleen maar bezig met coronavaccins en mantelpakjes? Nee hoor. Marieke deed vorig jaar mee aan De Slimste Mens, waar ze met vlag en wimpel won. En de mensen met een goed geheugen kennen Marieke als het binnenhof meisje. Die lieve verslaggeefster met een glimlach om van te smelten. Dus bekijk het maar zo, een langere lockdown betekent ook dat we langer mogen genieten van Marieke van de Zilver.

Marieke vd zilver lachje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.