Home Nieuws Opmerkelijk: Deze stoere F1-auto’s worden bestuurd door prachtige vrouwen!

Opmerkelijk: Deze stoere F1-auto’s worden bestuurd door prachtige vrouwen!

De vrouwencompetitie van de F1 Academy gaat bijna van start en zit vol met déze knappe vrouwelijke coureurs. 

Na de start van de Formule 1 gaat ook de F1 Academy van start. Dit is een competitie waarin vrouwen tussen de 18 en 25 jaar een kans krijgen om zich te ontwikkelen in de sport. Hierdoor kunnen ze namelijk flink wat ervaring opdoen. Een van de redenen dat er zo weinig vrouwen ver komen in de motorsport is doordat zij minder ervaring hebben dan de meeste mannen. De F1 Academy geeft deze jonge vrouwen dus de kans om wat ervaring op te doen, zodat de kans dat zij hoger zullen komen in de motorsport groter is. De 15 vrouwelijke coureurs van het komende seizoen zijn bekend en er zitten flink wat verschijningen tussen. Wil jij al deze knappe dames is even goed bekijken? Klik dan op deze link!

Nena

Knappe Emely de Heus Nederlandse trots F1 Academy

Van de 15 coureurs zitten er twee Nederlandse coureurs in de competitie. Een van de twee is Emely de Heus. Dit is een knappe blondine die naast racen ook zomaar model zou kunnen worden. Dit laat ze op haar Instagrampagina dan ook duidelijk zien. Haar volgers hebben niks te klagen! Emely is namelijk zeker niet bang om te veel van zichzelf bloot te geven. Daarnaast heeft ze ook een betoverende blik waarmee ze haar mannelijke volgers flink laat smelten. Naast Emely racet er nog een Nederlandse coureur in de competitie. Dit is niemand minder dan Maya Weug. Zij racet in het prachtige rood voor de Ferrari Academy.

 

Meer zien van F1 Academy en Emely doe je op Instagram

Wil jij alle foto’s zien van de knappe blondine Emely? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram voor haar mooiste foto’s. Wil je ook op de hoogte blijven van de vrouwen competitie? Volg ze dan op Instagram.

Mobiele versie afsluiten