Op deze datum staat het laatste seizoen van Suits op Netflix!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk is het zover! Het negende en bovendien laatste seizoen van de serie Suits komt naar Netflix. De serie loopt al sinds 2011 en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste hits op de streamingservice. Wanneer kan je seizoen 9 van Suits op Netflix kijken?

Suits seizoen 9 vanaf deze datum op Netflix

Zet 17 juli maar alvast in je agenda! Op die dag wordt namelijk het negende seizoen van Suits gelanceerd op Netflix in Nederland. Dit negende seizoen is helaas ook de laatste van de populaire advocatenserie. Jammer genoeg heeft dit laatste seizoen van Suits ook minder afleveringen dan voorgaande jaren. Seizoen 9 telt slechts 10 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 16 afleveringen in de voorgaande seizoenen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Wat is Suits?

De serie gaat over meesterbluffer Mike Ross die vroegtijdig gestopt is met school en zonder enig diploma of ervaring een baan krijgt bij een van de beste advocatenbureaus van New York. Samen met topadvocaat Harvey Specter vormt Mike, die een fotografisch geheugen heeft, een uitstekend team. Maar Mike moet wel zijn werkelijke identiteit geheim houden, wat zorgt voor dramatische momenten, criminele fouten en enorme tegenslagen.

Comeback Meghan Markle

Tijdens alle avonturen worstelt Mike met zijn relatie met de beeldschone Rachel, gespeeld door Meghan Markle. Meghan heeft haar rol in de serie uiteindelijk vroegtijdig moeten stoppen toen ze met Engelse prins Harry trouwde. Sindsdien is ze helaas gestopt met acteren. Ook de acteur achter hoofdpersonage Mike, Patrick J. Adams, verliet voortijdig de serie. Zij zullen naar verwachting wél een (korte) comeback maken in het allerlaatste seizoen van de serie. Een must-see voor fans van het eerste uur dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!