Op deze datum staat het laatste seizoen van Suits op Netflix!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk is het zover! Het negende en bovendien laatste seizoen van de serie Suits komt naar Netflix. De serie loopt al sinds 2011 en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste hits op de streamingservice. Wanneer kan je seizoen 9 van Suits op Netflix kijken?

Suits seizoen 9 vanaf deze datum op Netflix

Zet 17 juli maar alvast in je agenda! Op die dag wordt namelijk het negende seizoen van Suits gelanceerd op Netflix in Nederland. Dit negende seizoen is helaas ook de laatste van de populaire advocatenserie. Jammer genoeg heeft dit laatste seizoen van Suits ook minder afleveringen dan voorgaande jaren. Seizoen 9 telt slechts 10 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 16 afleveringen in de voorgaande seizoenen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Wat is Suits?

De serie gaat over meesterbluffer Mike Ross die vroegtijdig gestopt is met school en zonder enig diploma of ervaring een baan krijgt bij een van de beste advocatenbureaus van New York. Samen met topadvocaat Harvey Specter vormt Mike, die een fotografisch geheugen heeft, een uitstekend team. Maar Mike moet wel zijn werkelijke identiteit geheim houden, wat zorgt voor dramatische momenten, criminele fouten en enorme tegenslagen.

Comeback Meghan Markle

Tijdens alle avonturen worstelt Mike met zijn relatie met de beeldschone Rachel, gespeeld door Meghan Markle. Meghan heeft haar rol in de serie uiteindelijk vroegtijdig moeten stoppen toen ze met Engelse prins Harry trouwde. Sindsdien is ze helaas gestopt met acteren. Ook de acteur achter hoofdpersonage Mike, Patrick J. Adams, verliet voortijdig de serie. Zij zullen naar verwachting wél een (korte) comeback maken in het allerlaatste seizoen van de serie. Een must-see voor fans van het eerste uur dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!