Op deze datum staat het laatste seizoen van Suits op Netflix!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk is het zover! Het negende en bovendien laatste seizoen van de serie Suits komt naar Netflix. De serie loopt al sinds 2011 en is intussen uitgegroeid tot een van de grootste hits op de streamingservice. Wanneer kan je seizoen 9 van Suits op Netflix kijken?

Suits seizoen 9 vanaf deze datum op Netflix

Zet 17 juli maar alvast in je agenda! Op die dag wordt namelijk het negende seizoen van Suits gelanceerd op Netflix in Nederland. Dit negende seizoen is helaas ook de laatste van de populaire advocatenserie. Jammer genoeg heeft dit laatste seizoen van Suits ook minder afleveringen dan voorgaande jaren. Seizoen 9 telt slechts 10 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 16 afleveringen in de voorgaande seizoenen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Wat is Suits?

De serie gaat over meesterbluffer Mike Ross die vroegtijdig gestopt is met school en zonder enig diploma of ervaring een baan krijgt bij een van de beste advocatenbureaus van New York. Samen met topadvocaat Harvey Specter vormt Mike, die een fotografisch geheugen heeft, een uitstekend team. Maar Mike moet wel zijn werkelijke identiteit geheim houden, wat zorgt voor dramatische momenten, criminele fouten en enorme tegenslagen.

Comeback Meghan Markle

Tijdens alle avonturen worstelt Mike met zijn relatie met de beeldschone Rachel, gespeeld door Meghan Markle. Meghan heeft haar rol in de serie uiteindelijk vroegtijdig moeten stoppen toen ze met Engelse prins Harry trouwde. Sindsdien is ze helaas gestopt met acteren. Ook de acteur achter hoofdpersonage Mike, Patrick J. Adams, verliet voortijdig de serie. Zij zullen naar verwachting wél een (korte) comeback maken in het allerlaatste seizoen van de serie. Een must-see voor fans van het eerste uur dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!