Ooit Christina Aguilera zonder makeup gezien?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Christina Aguilera zonder Makeup

Heeft ze ’t überhaupt wel nodig?

PAPER Magazine is, zoals we weten, niet vies van een opvallende fotoserie. Ze pakten deze maand uit met een zeldzaam artikel waarvoor Christina Aguilera zonder, of in ieder geval met heel weinig, makeup op de foto ging. Christina is typisch zo’n bekend mokkel dat zó vaak onder de foundation en oogmakeup zit, dat we haar eigenlijk helemaal niet zónder kennen! Toen we de foto’s zagen herkenden we haar in eerste instantie helemaal niet. Wat we wél zagen, was gewoon ’n heel mooie naturelle dame met sproetjes! Of zouden ze die stiekem met een potlood erop gezet hebben?

Vind jij Christina een natural beauty?

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten