Ooit Christina Aguilera zonder makeup gezien?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Christina Aguilera zonder Makeup

Heeft ze ’t überhaupt wel nodig?

PAPER Magazine is, zoals we weten, niet vies van een opvallende fotoserie. Ze pakten deze maand uit met een zeldzaam artikel waarvoor Christina Aguilera zonder, of in ieder geval met heel weinig, makeup op de foto ging. Christina is typisch zo’n bekend mokkel dat zó vaak onder de foundation en oogmakeup zit, dat we haar eigenlijk helemaal niet zónder kennen! Toen we de foto’s zagen herkenden we haar in eerste instantie helemaal niet. Wat we wél zagen, was gewoon ’n heel mooie naturelle dame met sproetjes! Of zouden ze die stiekem met een potlood erop gezet hebben?

Vind jij Christina een natural beauty?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...