Ontmoet de mooie vriendin van Ek-speler Stefan de Vrij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

EK-speler Stefan de Vrij heeft het goed getroffen met zijn mooie vriendin Doina Turcanu! De voetballer heeft niks te klagen. 

Het is een feit dat de vriendinnen en partners van professionele voetballers er over het algemeen beeldschoon uit zien. De vrouwen achter de Nederlandse EK-selectie zijn zeker geen uitzondering. Achter elke succesvolle speler staat vaak een knappe vrouw om hem te steunen. Neem bijvoorbeeld de vriendin van Stefan de Vrij. De prachtige Doina Turcanu is de stille kracht achter de Nederlandse speler!

Lees ook: Ontmoet Roxanne Bertels, vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Doina is een opkomend talent

Doina is nog niet super goed bekend bij het grote publiek, maar ze is zeker een dame om in de gaten te houden de komende jaren. Als vriendin van Stefan de Vrij gaan er toch wel wat deuren open die voor andere vrouwen wellicht gesloten blijven. Een sponsorship pakken als je vriend een bekend voetballer is, wordt dan toch wat makkelijker. Daarbij heeft Doina een leuke uitstraling, waardoor ze best de overstap zou kunnen maken naar  Influencer. Als vriendin van een voetballer van Oranje behoort Doina tot een vrij exclusief clubje.

Een nieuw liefdessprookje

Voor zes jaar ging het hartstikke goed tussen Stefan en zijn vriendin Marloes, maar toen opeens hield het liefdessprookje tussen hem en zijn vriendin toch op. De glans was er na zes jaar ook wel een beetje vanaf. Na hun leuke reis door Italië maakte hij en de blondine een einde aan hun relatie. Gelukkig hoefde de Nederlandse verdediger niet heel lang te rouwen om die stukgelopen relatie, want zijn nieuwste liefdessprookje begon daarna al snel. Hij en Doina lijken het in ieder geval erg naar hun zin te hebben. En dat is niet gek, de brunette ziet er erg gezellig uit. Ze kan het ook al goed vinden met de vriendinnen van collega voetballers van Stefan. Zo heeft ze een leuke vriendschap opgebouwd met Annekee Molenaar.

Een exotische achtergrond

Doina is een enorme voetbalfanaat en gaat graag mee met haar vriend om hem te zien spelen. Maar zelf reist ze ook best wat af. Doina snabbelt een beetje bij met foto shoots. Als model wordt ze steeds vaker ingezet. Niet heel gek ook, want ze doet het hartstikke leuk voor de camera. De twee hebben elkaar in Rome leren kennen, toen Stefan speelde voor Lazio Roma. Doina haar familie komt oorspronkelijk uit Moldavië. Ze is dus best een internationale dame. Van Moldavië, naar Italië, naar Nederland. Nog even en Doina heeft de hele wereld een keer bezocht. Het stel ziet er samen erg gelukkig uit en dat is goed nieuws. Dat betekent namelijk dat je de komende tijd nog veel meer zal horen van Doina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.