Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN’er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

De Panda is ontmaskerd door deze hints

Tijdens de tweede aflevering van The Masked Singer maakte de Panda haar debuut op het podium. Ze viel gelijk in de smaak bij vele fans vanwege haar schattige outfit. Bij elke deelnemer zijn er een reeks aan hints die over de identiteit van de BN’er gaan. Bij de Panda was de volgende hint door het panel goed geraden: ‘Motor’. Daarnaast kwam het panel erachter dat de Panda absoluut wel eens in een musical heeft gespeeld. De woorden ‘onderweg’ en ‘opgejaagd’ vielen op uit het voorstelfilmpje. Deze hints duiden allemaal ontzettend sterk op een bepaalde BN’er. Geen twijfel meer mogelijk!
Birgit Schuurman is de Panda in The Masked Singer

Als je alle hints goed naast elkaar legt en het aan elkaar koppelt, is er maar één bekende Nederlander waar je op uit kunt komen en dat is natuurlijk Birgit Schuurman. De zus van actrice Katja Schuurman heeft haar identiteit helemaal weggegeven met de hints in het bovenstaande kopje. We zullen je eens haarfijn vertellen waarom we hier zo zeker van zijn! Neem de hint ‘Motor’; iedereen die op de hoogte is van Birgit Schuurman weet dat ze gék is op motoren. Daarbij heeft ze in haar jongere jaren in vele musicals gespeeld. Het feit dat ze vertelde in haar voorstelfilmpje dat ze zich opgejaagd voelde, duidt op haar deelname aan het NPO 3 programma Hunted VIPS. Als laatst werd het woord ‘onderweg’ genoemd. Dat móet wel wijzen naar de hoofdrol van Birgit in de clip van de hit Onderweg van Abel. Het kan niet anders dat Birgit Schuurman verstopt zit in het grote en schattige Panda kostuum.
Birgit Schuurman laat grote jongens lekker hangen

De prachtige zus van Katja Schuurman is niet bang om zichzelf te laten zien op haar Instagram. Regelmatig komen er foto’s voorbij van een vrouw met maar weinig kleding aan. Beide zusters zijn al van jongs af aan niet zo verlegen. Onlangs plaatste Birgit een prachtige foto van zichzelf op haar Instagram. In het bijschrift laat ze weten dat ze een feestje heeft met de dresscode ’80’s-90’s chique’. Ze vertelt dat ze het zelf allemaal nog in de kast had hangen en heeft gekozen voor een kort jurkje met een superlaag uitgesneden hals. De hals is zo laag dat haar voorgevel bijna uit rolt. Op de vierde slide pakt ze haar troeven zelfs stevig vast en drukt ze ze stevig tegen elkaar aan. Wat een ontzettend heerlijke foto, Birgit! Wauw!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.