Online wedden op sportwedstrijden doe je zo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben je van plan om binnenkort te beginnen aan je eerste online sportweddenschap? Dan ben jij je waarschijnlijk al aan het inlezen over de mogelijke wedstrijden waar je op kunt gaan wedden. Kies je bijvoorbeeld voor voetbal, tennis of hockey? Maar wist je dat je met nog meer dingen rekening moet houden tijdens het online wedden op wedstrijduitslagen? In deze blog helpen we je alvast een eindje op weg!

Nederlandse Kansspelautoriteit

Het eerste wat je doet wanneer je op zoek gaat naar een online bookmaker is controleren of je te maken hebt met een betrouwbare partij. In Nederland zijn er namelijk, sinds de legalisering van online sportwedden in oktober 2021, verschillende bookmakers bij gekomen. Je kunt hier eenvoudig achter komen door te kijken of de desbetreffende bookmaker is aangesloten bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. Een bookmaker zal alleen hierbij aangesloten zijn wanneer hij voldoet aan de eisen die worden gesteld aan online bookmakers in Nederland.

Vergelijk het aanbod

Heb je een aantal betrouwbare bookmakers op het oog? Dan is het een goed idee om ze met elkaar te vergelijken. Welke sporten en wedstrijden bieden ze bijvoorbeeld aan en zit de wedstrijd waar jij je op wil richten ertussen? Het blijven vergelijken van bookmakers is belangrijk, omdat je er zo achter komt of je te maken hebt met de voordeligste deal of de bookmaker met de meeste mogelijkheden.

Externe factoren onderzoeken

Houd je van gokken, maar wil je toch wat meer invloed hebben op je mogelijke winst? Dan kun je ervoor kiezen om je te gaan verdiepen in externe factoren die meespelen bij de uitkomst van de wedstrijden waar je op gaat wedden. Je kunt dan denken aan blessures, schorsingen en transfers. Een team zal namelijk minder spelen zonder een bepaalde sterspeler! Je kunt in een boekje al deze feitjes bijhouden en deze raadplegen op het moment dat je online gaat wedden op sport.

Hoe maak je een account aan?

Om te beginnen met het online doen van sportweddenschappen zul je een account bij één of meerdere bookmakers moeten aanmaken. Veel mensen vinden dit spannend, omdat je ook bank- en persoonsgegevens moet doorgeven. Houd echter in gedachten dat dit geen kwaad kan wanneer je te maken hebt met een betrouwbare bookmaker! Daarnaast is het wel van belang dat je achttien jaar of ouder bent. Als je ten slotte een bedrag in je online portefeuille hebt gestort kun je beginnen met wedden. Leuke bijkomstigheid: veel bookmakers geven een welkomstbonus of free bet zodat je je wedavontuur gelijk kunt beginnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!