Ongelooflijk: Fajah Lourens is de knapste oma ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens is sportvrouw, model en ook nog eens een hele knappe moeder. Nu gaan die goede genen nog meer worden doorgegeven want Fajah wordt oma!

Fajah Lourens was zelf jong moeder

De knappe Fajah Lourens is ondertussen al eenenveertig jaar. Je zou niet zeggen dat de brunette deze leeftijd al heeft bereikt want ze ziet er nog heel jong uit. Het helpt natuurlijk ook dat Fajah de afgelopen jaren extreem veel bezig is geweest met sporten en haar . Zo lijkt het alsof Fajah geen grammetje vet op haar heeft en alsof ze daar elke dag urenlang voor in de sportschool staat. Daarbij is het extra knap dat Fajah ook nog eens twee kinderen heeft gekregen in die jaren. Zo is Fajah Lourens heel jong moeder geworden, namelijk op haar achttiende. Het was een bewuste keuze voor de brunette om op jonge leeftijd al kinderen te krijgen. Zo heeft Fajah een dochter genaamd Irem en een zoon genaamd Shai. Fajah heeft in interviews vertelt dat Irem een geplande zwangerschap was en dat Shai later als verassing kwam. Irem is nu tweeëntwintig en Shai vijftien.

Fajah Lourens als knappe oma

Het nieuws dat Fajah Lourens oma gaat worden ging als een heet vuurtje rond. Daarbij plaatste Fajah zelf een klein emotioneel berichtje over het feit dat ze oma wordt. Zo schrijft ze dat ze ongelofelijk trots is op haar dochter Irem en dat ze met heel veel blijdschap eindelijk mag vertellen dat haar dochter zwanger is. Fajah plaatst op haar Instagram een foto van een echo van haar dochter. Op het account van dochter Irem staat dezelfde foto met een iets andere uitleg. Zo schrijft de knappe dochter Irem dat ze met haar allereerste vriendje nu een gezin gaat stichten. Irem en de jongen hebben elf jaar geleden al een relatie gekregen en zetten nu dus de volgende stap. Wel zijn er een hoop tussenpauzes geweest bij het stel, maar het lijkt erop dat het nu dik aan is. Fajah is dolgelukkig dat ze oma mag worden van haar oudste dochter. Het is een feit dat Fajah Lourens één van de knapste oma’s ooit gaat worden. Met haar jonge leeftijd en goed uitziende is het bijna een record te noemen.

Lees ook: Foto: Fajah Lourens is onherkenbaar na spannende metamorfose

Fajah Lourens heeft spannend pakje voor bruiloft

Het lijkt erop dat Fajah Lourens het ene naar het andere goede nieuws heeft. Zo heeft Fajah dus gehoord dat ze oma gaat worden, ze heeft net twee paarden opgehaald, waar ze heel blij mee is, en nu mag ze ook naar een bruiloft. Redenen zat om het leven eens goed te vieren dus. Gelukkig weet Fajah Lourens wel hoe dat moet en wat je daar voor nodig hebt. De brunette heeft een prachtige jurk aangetrokken voor de bruiloft waar ze heen gaat. Het lijkt erop dat alle ogen op haar gericht zullen zijn door de strakke jurk met volledig open rug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!