Om deze vier redenen moet Britte Lagcher Expeditie Robinson 2021 winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britte Lagcher is een ongelooflijk goede kandidaat in Expeditie Robinson. Dit zijn de vier redenen dat ze moet winnen. 

Actrice Britte Lagcher is een hele goede kandidaat in Expeditie Robinson. Ze heeft het op eigen houtje enorm ver geschopt en dat is niets anders dan bewonderingswaardig te noemen. Er is dan ook een grote kans dat Britte dit seizoen van het spannende avonturenspelletje gaat winnen. En daar zijn verschillende goede redenen voor te bedenken. Dit zijn de vier allerbelangrijkste.

Lees ook: Britte Lagcher bedriegt vriend op heftige Expeditie Robinson foto
1: Britte stemt zelfs haar vriend uit het spel op foto

Britte is eigenaardig en geniepig, wat hele goede eigenschappen zijn in Expeditie Robinson. Zo was ze zelfs keihard in staat om een hele goede vriend van haar uit het spelletje te stemmen. De beste man had niks door en dacht gewoon een klein verbond te hebben met de vrouw die hij al jaren kent en mee om gaat. Maar niks is minder waar. Britte haalde hem keihard onderuit om verder te komen in het spannende spel. Alles voor de winst natuurlijk. Gelukkig kunnen ze er achteraf nog goed om lachen.
2: Op deze foto is Britte niet vies van wat modder

Britte is alles behalve een standaard meisje. En dat is in Expeditie Robinson juist wel een eigenschap die heel erg van pas komt. Daar haal je namelijk de eindstreep mee. Door de modder en de aarde weet Britte zichzelf de ene na de andere opdracht door te slepen. En dat is natuurlijk heel erg knap. Bijna net zo knap als Britte zelf, die zelfs als ze van top tot teen onder de modder zit er nog steeds geweldig uit ziet. Wat een topvrouw is het ook.
3: Britte is in uitstekende conditie

Als derde reden kan je natuurlijk niet om het geweldig getrainde lijf van Britte heen. De actrice heeft lang in de sportschool gezeten om te trainen op haar fantastische figuur en dat is een van de redenen dat ze het zo lang vol houdt in het avontuurlijke en uitputtende programma. In haar voorbereiding heeft Britte er alles aan gedaan om de eindstreep straks te kunnen halen en de winst in de wacht te slepen.
4: Britte heeft doorzettingsvermogen

Waarom Britte de winst straks pakt? Nou, ze heeft een flinke berg doorzettingsvermogen. Het heeft Britte ook even gekost om mee te kunnen doen in de top van acterend Nederland en in die strijd heeft ze ook nog nooit opgegeven. En nu is ze een van de favorieten onder de Nederlandse actrices. Die mentaliteit zet ze heel sterk door in Expeditie Robinson waardoor ze gegarandeerd het programma straks gaat winnen. En dat is dan natuurlijk meer dan verdiend. Britte is namelijk een prachtvrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...