OG3NE-zussenstrijd: Lisa vs. Amy vs. Shelley

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de meeste artiesten gaat het qua inkomsten vanwege de coronacrisis niet heel lekker. Muzikaal beleven ze in sommige gevallen wél hoogtepunt na hoogtepunt. Amy, Lisa en Shelley, de zusjes van meidengroep OG3NE bereikten zelfs een internationaal publiek met hun driestemmige Home Isolation-covers. Zodra de onafscheidelijke zusjes ’n keer niet samen sterk kunnen zijn, zoeken ze elkaar toch online op. Maar wat nou als je Lisa, Amy en Shelley wél volledig isoleert? Wie komt er dan als favoriet uit de bus? Breng je stem uit in deze zussenstrijd!

We kennen OG3NE al sinds hun Junior Songfestival-deelname als Lisa, Amy en Shelley. Je zegt niet snel één van hun namen zonder de andere twee. Toch zijn deze onafscheidelijke zusjes (tweeling Shelley en Amy plus zus Lisa) natuurlijk ook individuen.

Lees ook: Corona-update: OG3NE blijft zingen

OG3NE, OG3NE, OG3NE

Inmiddels wonen ze alle drie onafhankelijk van elkaar, ieder met hun eigen vriend. Dat is ook de reden dat ze tijdens de coronacrisis even geen hecht trio kunnen vormen. Toch komt er inmiddels elke week een mooie driestemming-maar-dan-op-afstand-cover uit. Afgelopen week namen ze Dolly Parton’s Jolene onder handen:

Wie van de drie?

Omdat álles kapot kan, zijn we benieuwd hoe deze dames solo zouden scoren. Misschien komt er ooit een dramatische Spice Girls-achtige breakup, weet jij veel. Om op zo’n scenario voorbereid te zijn willen we weten in welk ‘kamp’ jij zit. Vandaar dit nieuwe, ditmaal driedubbele, duivelse dilemma: als je zou moeten kiezen, voor welk OG3NE-zusje zou je dan gaan? Blonde Lisa, lichtbruine Amy of donkerbruine Shelley? En nee, ‘alle drie tegelijk’ is geen keuzemogelijkheid!

[poll id=”22″]

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten