OG3NE zijn de Queens van het thuiszitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dus jij dacht dat je het helemaal voor elkaar had? Gevuld koelkastje, voorraad pleepapier, thuiswerken in je kamerjas, rondje met de hond – een echte koning van het thuiszitten dus. Er zijn echter drie dames die het nóg beter geregeld hebben. Zangtrio OG3NE volgt niet alleen net zo vroom de zelfisolatieregels op, maar ze zingen tussendoor ook even perfect driestemmig één van de moeilijkste liedjes ooit: Bohemian Rhapsody. Zonder dat ze in dezelfde ruimte staan. We hebben de Queens van het thuiszitten gevonden dus!

Voor sommige mensen zal het een opluchting zijn dat ze hun familie even niet hoeven zien. Dat zit net even wat anders voor familieleden zie zo close zijn als de meiden van OG3NE. Lisa, Amy en Shelley hebben inmiddels relaties, en zitten dus zelf thuis met hun vriend. Maar alles behalve dat doen ze driestemmig. Het is even afkicken voor ze dus, maandenlang zonder hun OG3NE. In je uppie zingen is ook maar zo alleen. Gelukkig hebben de dames achter hun laptop een oplossing gevonden: het knip-en-plak-duet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

No escape from reality

Niemand ontkomt aan de harde realiteit van de coronacrisis. Kappers niet, barpersoneel niet, maar ook bekende artiesten niet. Nu hoeven we op financieel vlak natuurlijk iets minder medelijden te hebben met deze groep. Toch proberen ook zij hun steentje bij te dragen op dit moment. Eenzaamheid treft iedereen, zeker zo’n hecht zussentrio. Om toch een beetje in elkaars buurt te zijn, gingen ze knippen en plakken. Ieder zingt thuis haar eigen ‘partij’ in met de muzikale begeleiding in een oordopje. Ze filmen dat met hun eigen telefoon, en plakken het later naast elkaar.

Queens vallen in smaak bij Queen

Je kunt OG3NE uit elkaar halen, maar die driestemmigheid blijft. Het zit er gewoon ingebakken, blijkt nu. En dat is knap. Vooral hun cover van het wereldberoemde Bohemian Rhapsody van Queen trok tot nu toe veel online bekijks. Het ziet er vrij basic uit, maar driestemmig zingen zonder die twee andere stemmen naast je vergt toch een aardig muzikaal brein.

Lees meer: OG3NE & Meer Hot Topics

Terwijl wij genieten van hun lied als muzikale corona-afleiding, genieten échte muzikanten van de skills. Deze quarantainequeens kwamen zelfs met hun cover op de radar van het échte Queen. Zij voegden OG3NEs versie toe aan hun Instagram Stories. Een grotere beloning voor een ‘simpel’ thuisconcertje kan je als artiest niet krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

And then QUEEN shared our video on their Instagram Story…. 👑😍😱#isthisthereallife?

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten