OG3NE zangeres Lisa Vol deelt foto’s van haar vele outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa Vol is erg blij met haar . Dat valt ook te begrijpen, ze heeft flink haar best gedaan om er uit te zien zoals ze dat nu doet. En als je ergens trots op bent, dan wil je dat natuurlijk showen. Lisa is daar geen uitzondering op. 

Lisa, een van de zusjes van OG3NE, is een mode-kameleon. Om de zoveel tijd besluit ze om haar outfits over een compleet andere boeg te gooien. Het kan dus zomaar zijn dat ze een hele kledingkast binnen een dag heeft aangetrokken. De blondine maakte het deze keer wel erg bont. Vier verschillende outfits in nog geen vierentwintig uur. Dat moet een record zijn!

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE viert summer vibes met diepe V-hals

Winters warm

Lisa begon met een lekkere winterse wandeling. Alleen was het iets kouder dan ze had verwacht. Daarom besloot ze om een leuk blauw jasje aan te trekken. Lekker zacht en comfortabel trok Lisa eropuit. Wel met een modieuze zonnebril natuurlijk, want hoewel hij niet erg warm was, was de zon enorm aanwezig.

Sparkling personality

Daarna moest Lisa snel de kleedkamer in voor een kleine aanpassing. Haar warme winter outfit verruilde ze voor een heuse glitterjurk. Al die glitter en glamour past wel bij haar sparkling personality. Met een grote glimlach presenteert ze haar avond kledij aan de wereld. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er sprankelend uit in de jurk.

Champaign Barbie

Na haar glitterjurk avonturen mag Lisa door naar de set van een televisieprogramma. Geheel in stijl komt ze aan in roze. Als een soort moderne barbiepop poseert ze nog snel even voor een selfie. De look wordt al helemaal afgemaakt door de fles champagne die ze vast heeft. Het valt te hopen dat ze die mag houden als bedankje voor al haar harde werk, aangezien haar schema zo druk is.

Een uitdagende afsluiter

Na al die drukke opnames is Lisa weer terug waar het begon, een heerlijke wandeling. Dit keer door de fleurige Keukenhof. En daar hoort natuurlijk een leuke, uitdagende kledingstijl bij. Al maakt Lisa het wel heel uitdagend met haar panterprintje. al moet je uiteindelijk dragen, waar je jezelf het meest comfortabel in voelt. En voor Lisa is dat duidelijk het gevaarlijke panterprintje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!