OG3NE zangeres Lisa Vol deelt foto’s van haar vele outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa Vol is erg blij met haar lichaam. Dat valt ook te begrijpen, ze heeft flink haar best gedaan om er uit te zien zoals ze dat nu doet. En als je ergens trots op bent, dan wil je dat natuurlijk showen. Lisa is daar geen uitzondering op. 

Lisa, een van de zusjes van OG3NE, is een mode-kameleon. Om de zoveel tijd besluit ze om haar outfits over een compleet andere boeg te gooien. Het kan dus zomaar zijn dat ze een hele kledingkast binnen een dag heeft aangetrokken. De blondine maakte het deze keer wel erg bont. Vier verschillende outfits in nog geen vierentwintig uur. Dat moet een record zijn!

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE viert summer vibes met diepe V-hals

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Winters warm

Lisa begon met een lekkere winterse wandeling. Alleen was het iets kouder dan ze had verwacht. Daarom besloot ze om een leuk blauw jasje aan te trekken. Lekker zacht en comfortabel trok Lisa eropuit. Wel met een modieuze zonnebril natuurlijk, want hoewel hij niet erg warm was, was de zon enorm aanwezig.

Sparkling personality

Daarna moest Lisa snel de kleedkamer in voor een kleine aanpassing. Haar warme winter outfit verruilde ze voor een heuse glitterjurk. Al die glitter en glamour past wel bij haar sparkling personality. Met een grote glimlach presenteert ze haar avond kledij aan de wereld. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er sprankelend uit in de jurk.

Champaign Barbie

Na haar glitterjurk avonturen mag Lisa door naar de set van een televisieprogramma. Geheel in stijl komt ze aan in roze. Als een soort moderne barbiepop poseert ze nog snel even voor een selfie. De look wordt al helemaal afgemaakt door de fles champagne die ze vast heeft. Het valt te hopen dat ze die mag houden als bedankje voor al haar harde werk, aangezien haar schema zo druk is.

Een uitdagende afsluiter

Na al die drukke opnames is Lisa weer terug waar het begon, een heerlijke wandeling. Dit keer door de fleurige Keukenhof. En daar hoort natuurlijk een leuke, uitdagende kledingstijl bij. Al maakt Lisa het wel heel uitdagend met haar panterprintje. al moet je uiteindelijk dragen, waar je jezelf het meest comfortabel in voelt. En voor Lisa is dat duidelijk het gevaarlijke panterprintje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!