OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

OG3NE en het Eurovisie Songfestival zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hun carrière startte ooit met het Junior Songfestival, hun grote nationale faam kwam deels door het ‘grote’ Songfestival. Je mag dus best stellen dat Amy, Lisa en Shelley Eurovisie-fans zijn. In hun nieuwste Home Isolation Version ‘doen’ ze daarom nóg een keer het Songfestival.

Het begint bijna gewoon te worden. Bijna. De ‘Home Isolation Versions’ van OG3NE vliegen ons inmiddels wekelijks om de oren, maar gelukkig is het nog steeds een genot om Lisa, Amy en Shelley op deze manier bezig te zien. In deze Songfestivalweek die dankzij het coronavirus geen Songfestivalweek is wagen de drie zusjes zich aan een medley van een aantal grote Eurovisie-hits uit het verleden. Inclusief hun eigen ‘Lights and Shadows’.

Lees ook: OG3NE-zusjes zijn echte hartenbrekers

OG3NE op het Songfestival

OG3NE deed mee aan het Songfestival toen Nederland qua acts weer een beetje op de goede weg was. Elfde werden ze in de 2017-editie met het nummer ‘Lights and Shadows’. Vooral bij de Eurovisie-jury gooiden Lisa, Amy en Shelley Vol toen hoge ogen. Mensen die op dit moment ’thuisjury’ spelen tijdens het kijken van hun Home Isolation medleys, zeggen hetzelfde: dit is samenzang van de hoogste kwaliteit. Ook hun nieuwste korte concertje, waarin o.a. ABBA en Loreen langskomen, is het luisteren waard!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten