OG3NE bezorgt zelfs de thuiszitter heimwee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe stoer je ook bent, het stemgeluid van OG3NE brengen je in vervoering. Een aantal weken geleden bezorgden Lisa, Amy en Shelley je liefdesverdriet, maar nu raken ze een andere gevoelige snaar. Van hun nieuwste Home Isolation-cover ‘Homesick’ krijg je spontaan heimwee. Zelfs als je veilig thuis op de bank zit.

Noem het hooikoorts, noem het een vuiltje in je oog, maar wij weten waar die tranen écht vandaan komen. De nieuwste Home Isolation Version van OG3NE, een cover van Dua Lipa’s ‘Homesick’, bezorgt zelfs de thuiszitter een portie heimwee. Naar betere tijden, naar dat vakantiehuisje aan het strand, naar je stoeltje in het voetbalstadion, naar je tentje op een festivalcamping…

Lees ook: OG3NE brengt ‘ode’ aan oude vieze man

OG3NE zingt je een brok in de keel

Even geen feestelijke medley deze week, maar vier minuten lang tranen trekken. Is ook af en toe lekker. De meiden van OG3NE hebben alle genres eigenlijk wel in de vingers, dus ook de langzamere nummers ontvangen we met open armen. Wie Lisa, Amy en Shelley het liefst in alle staten ziet, moet eens nadenken over de aanschaf van een ticket voor hun tweede Home Isolation Concert op 7 juni. Daar komt bovenstaande foto trouwens ook vandaan. Zelfs als je – om wat voor krankzinnige reden dan ook – hun muziek niet om aan te horen vindt, valt er altijd nog wat te kijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!