Oeps: Verklapt Hélène Hendriks met deze foto voor welke club ze is?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou verwachten dat voetballiefhebber Hélène Hendriks vanwege haar Brabantse roots eerder een NAC Breda of PSV fan is, maar niets is minder waar. 

Eigenlijk zou Hélène Hendriks helemaal geen voorkeur mogen hebben voor een club, vanwege haar werk als voetbalverslaggeefster. Hoe kan je nu onpartijdig commentaar hebben, als je voorkeur duidelijk naar een van de spelende clubs gaat. En als ze dan al voor een club zou zijn, dan zou het logischer zijn dat ze uitkomt voor een van de Brabantse clubs als PSV of NAC Breda. Maar niets blijkt minder waar. Hélène lijkt eerder fan van het grote Ajax te zijn. Nu maar hopen dat haar partijdigheid haar niet in de problemen brengt.

Lees ook: Mannen VI Vandaag beledigen Hélène Hendriks bij aankondiging Vandaag Inside

Hélène maakt gelijk duidelijk voor welke club ze is met sportieve foto

Hélène Hendriks zat tijdens de spannende wedstrijd Ajax-Benfica gewoon op de ‘normale’ tribune. Tussen de rest van het Ajax-publiek leek ze het prima naar haar zin te hebben. Ze deelde een foto van het sfeertje voor de wedstrijd begon. En hoewel dat er best gezellig uitzag kan dat nog wel eens gevolgen hebben voor Hélène. Zou ze zelf ook met zo’n ajax vlaggetje hebben staan zwaaien? Of met een Ajax-shirt zijn verschenen. Als voetbalverslaggeefster moet je ten alle tijden onpartijdig blijven. Wat Hélène doet is dus een klein beetje riskant. Want hoe moet je haar commentaar nu nog serieus nemen als je al weet hoe haar pet ervoor staat?

Van voetbalwedstrijden kan Hélène geen genoeg krijgen

Voor haar werk staat Hélène constant langs de lijn. Daarom zou je dus ook verwachten dat de beeldschone presentatrice, nu haar werkgever SBS geen Champions League-avonden meer uitzendt, in haar vrije tijd even niet in het stadion wilt zijn. Maar dat lijkt alles behalve waar. Tenminste, voor Ajax lijkt ze graag een uitzondering te maken. Of dat betekent dat Hélène echt een enorm grote Ajax-fan is, dat is maar de vraag. Misschien houdt ze gewoon enorm veel van voetbal en maakt het haar niet zoveel uit welke club ze ziet. Al is dat natuurlijk niet helemaal hoe de voetbalcultuur in elkaar zit. Meestal zit je bij een club voor het leven. Je kan moeilijk wisselen van achterban in het voetbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Is Hélène thuis de baas in haar eigen relatie?

Een paar dagen voor de wedstrijd wist Hélène ook nog het een en ander los te maken bij de mannen van Vandaag InsideDaar gooide ze namelijk even het balletje op wie van de heren thuis de baas is in de relatie. Waar Wilfred gelijk in de verdediging ging, gaf Johan gelijk toe dat hij niet de baas is. Maar het roept natuurlijk wel de interessante vraag op wat Hélène dan precies is. Als Hélène een relatie heeft, is ze dan de baas in huis of is ze meer (in de woorden van Wilfred) een hondje?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.