Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in nét iets te veel zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tanja Jess wat doe u nu? De blondine zit zo goed in haar vel dat ze een hele reeks aan kiekjes weggeeft in de meest rare posities op haar Instagram in ! 

Tanja Jess laat zich helemaal gaan tijdens fotoshoot!

Oh, Tanja Jess! Wat doet ze nu weer? Het lijkt erop dat ze zich zo comfortabel en zelfverzekerd voelt dat ze een hele reeks aan Instagram-kiekjes deelt in ! En we moeten toegeven, ze ziet er fantastisch uit! Het is moeilijk te geloven dat Tanja vroeger onzeker was over haar . Maar volgens haar jeugdherinneringen is dat wel het geval geweest. Gelukkig heeft ze nu de kracht gevonden om haar zelfbeeld te verbeteren en zichzelf te accepteren zoals ze is. En dat is duidelijk te zien in haar Instagram-foto’s! Met haar stralende glimlach en zelfverzekerde pose straalt ze als nooit tevoren. En het beste van alles is dat ze een positieve boodschap deelt met haar volgers. Ze zegt dat ze wenste dat ze eerder had beseft dat het niet nodig was om onzeker te zijn over haar . Ze had er toen al van moeten genieten!

Lees ook: Charly Luske wilt Dennis van Roddelpraat meppen na bedriegen Tanja Jess

Tanja Jess doet onwijs lekker dansje

De blonde actrice Tanja Jess heeft de tijd van haar leven op vakantie! Ze heeft een prachtig huisje op de kop weten te tikken om in te verblijven gedurende haar vakantie in Rhodos, Griekenland. En dat is duidelijk te zien in haar nieuwste Instagram-video, waarin ze een onwijs lekker dansje doet op de rand van het zwembad. Met de prachtige blauwe lucht op de achtergrond en de zee op de horizon, lijkt het wel alsof Tanja de hoofdrol speelt in haar eigen muziekvideo. En eerlijk is eerlijk, ze kan behoorlijk goed dansen! Haar soepele bewegingen en vrolijke uitstraling maken het moeilijk om niet mee te dansen vanuit je eigen huiskamer. Maar het allerbelangrijkste is dat Tanja geniet van haar vakantie en alle prachtige dingen die het te bieden heeft. Het is geweldig om Tanja zo te zien stralen!
Yoga oefeningen samen met Tanja Jess

Tanja Jess heeft een een nieuwe hobby heeft gevonden, namelijk yoga! En ze deelt haar passie maar al te graag met haar volgers op Instagram. In een recente video laat ze zien hoe ze haar favoriete yoga-oefeningen doet, en het is duidelijk dat ze er helemaal in opgaat. Terwijl ze haar in allerlei bochten wringt en haar spieren oprekt, lijkt Tanja volledig zen te zijn. En dat is niet zo gek, want yoga staat bekend om zijn kalmerende werking op zowel als geest. De meesten van ons zouden er waarschijnlijk uitzien als een geknoopte slang als we dezelfde oefeningen zouden proberen! Gelukkig deelt Tanja niet alleen haar oefeningen, maar ook haar tips en tricks om ze goed uit te voeren. Zo kunnen haar volgers ook proberen om hun en geest in balans te brengen met behulp van yoga. En wie weet, misschien kunnen we dan ook net zo flexibel en zen worden als Tanja!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?