Oeps: Monica Geuze zet per ongeluk ongepaste foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze maakt een foutje op Instagram. Het gaat om haar nieuwste gezellige story. Er staat nét iets meer op de foto dan de bedoeling was!

Monica Geuze is de moeilijkste niet, zo blijkt maar weer uit haar nieuwste Instagram post. Ze staat open voor allerlei ervaringen en activiteiten. Zelfs die van de illegale soort. Op haar story laat ze zien dat ze twee sigaretten deelt met haar partner. Deze twee exemplaren kunnen we het beste als de natuurlijke soort omschrijven. Dat is uiteraard niet slim, zo’n post. Vooral als je een goed voorbeeld wilt zijn voor je publiek. De influencer, die veel vaker online iets plaatst, reageert snel en adequaat. Ze verhult de sigaretten met een sticker. Helaas is het al te laat en heeft menig kijker het al gezien. Wat nu?

Monica Geuze herstelt snel foute foto

Het leek allemaal zo goed bedoeld. Een gezonde foto in de zon met vitamine D, goed gezelschap en een hoop gezelligheid. Maar dan zien we op de foto dat Monica genoeg van plan was die middag. Ze wou de sfeer nog gezelliger maken en een cocktail is ook zo saai. Dan grijpt Monica naar andere middelen. Het zakje met sigaretten van de groene aard valt gelijk op, behalve voor Monica zelf. Althans, niet meteen. Na een korte tijd wordt ze weer wakker en haalt ze de foto weg. Roddelkanaal Juicechannel was gelukkig snel genoeg om de betreffende problematische foto snel te cappen vóór Monica ‘m weer offline haalde. Ze maakten er een ‘zoek de verschillen’-plaatje van:

juice channel monica

Zonnestraal Monica Geuze heeft vrolijke bui

Ze kan alleen maar glimlachen op de foto, gezien de middelen op tafel enigszins begrijpelijk. Ook haar gezelschap lijkt wel erg vrolijk. Dat lachen verging beide waarschijnlijk snel toen ze eenmaal de fout op de foto ontdekte. Of ze gingen nog harder lachen. In ieder geval bleek het duo op de foto nog goed in staat en nuchter genoeg om te foto even te voorzien van een broodnodige update.

Monica krijgt wat ze wilt van Juice kanaal

Juice kanalen zoals Juice Channel hebben de foto ook gezien inmiddels. Die kunnen zo’n kans op kijkers natuurlijk niet laten liggen. Zonder rekening te houden met Monica en haar reputatie posten ze een vergelijkingsfoto. Zo is het nog steeds vereeuwigd op het web, dit goedbedoelde moment van Monica. Het zal waarschijnlijk haar reputatie niet echt schaden. In Nederland doen we niet zo moeilijk over dit soort praktijken. Misschien is deze aandacht zelfs ergens wel goed voor de reputatie van de influencer. De brave Monica is maar saai. Vele views komen juist om de stoute versie van de vlogger te zien!

Monica zit goed met Robbert

Monica kan altijd bouwen op haar eigen netwerk, dat in goede en slechte tijden haar ondersteuning biedt. Ook haar speciale relatie met beste vriend Robbert zit nog helemaal goed. Er waren wat geruchten nadat de twee een tijdje niet te zien waren op Instagram.  Maar daar is volgen Monica niks van waar, die geruchten. Alles kan ze nog steeds met haar Robbert delen. Ook haar dubieuze sigaretjes dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'