OEPS: Britt Scholte heeft het koud zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laten we zeggen dat voormalig GTST-actrice Britt Scholte niet bepaald gekleed was op een graadje of -1. 

Sinds haar vertrek bij Goede Tijden, Slechte Tijden plaatst actrice Britt Scholte bijna dagelijks een leuk kiekje van zichzelf op Instagram. Iets dat het vertrek van de goedlachse Britt bij GTST iets dragelijker maakt voor de vele Britt-fans onder ons.

Britt Scholte vergeet een broek aan te trekken

Staat dat er echt? Het antwoord is ja. Britt Scholte is op haar meest recente Instagramkiekje, waarvan we de link zo zullen toevoegen, écht vergeten om een broek aan te trekken. Zo schrijft ze bij de foto: ”Note to myself: het is echt veel te koud om geen broek aan te doen”. Daarnaast ging ze verder met: ”Another note to myself: awkward lachjes zijn ook lachjes”. Maak je niet druk Britt, aan dat ‘awkward’ lachje heeft vast niemand zich gestoord!

Bekijk de foto van Britt hier!

Britt Scholte trekt vaker ’te koude’ outfits aan

Ja echt, de brave Britt Scholte heeft al eens vaker een ‘ongepaste’ outfit gedeeld met haar vele Instagramvolgers. Sterker nog: we schreven er zelfs een artikeltje over.

Lees verder: WOW: Britt Scholte trekt ‘te koude’ outfit aan

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!